У Луцьку дружини мобілізованих народжуватимуть безкоштовно

У Луцьку дружини мобілізованих народжуватимуть безкоштовно
У Луцьку дружини мобілізованих у зону АТО народжуватимуть безкоштовно.

Про це розповідає головний лікар комунального закладу “Луцький клінічний пологовий будинок” Михайло Токарчук, - інформує "День".

Недостатнє наразі державне фінансування спонукає медиків посилати пацієнток в аптеку, аби докупили необхідні медикаменти.

Розуміючи, що жінки, чоловіки яких нині воюють на Сході, не мають їхньої підтримки, у закладі вирішили зняти бодай частину фінансових клопотів з таких родин.

Також пологовий будинок вже приймає і жінок, які вимушено переселилися на Волинь з Донецької і Луганської областей, а також Криму. Дев'ятеро жінок вже стали на облік і невдовзі народжуватимуть саме у Луцьку.

Переселенок пологовий забезпечує безкоштовною діагностикою. Але також не виключають, що коштів, які є у розпорядженні лікарні, може не вистачити, тому переселенкам також, як і волинським жінкам, доведеться докуповувати необхідні медикаменти в аптеці.

Головний лікар каже, що досі з проблемами фінансового характеру до нього ніхто з переселенок не звертався. Луцький міський клінічний пологовий будинок є одним із кращих у регіоні, народжувати саме тут прагнуть чимало жінок з районів Волині, а також із сусідніх областей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що в нас платна медицина ? мажори, прокурори, чиновники - багатії завжди обслуговуються без грошейі тільки прості люди останню колрову продають!!!
Відповісти
а хто ж тоді батько дитини, якщо чоловіки на сході воюють?
Відповісти