Британці потішили лучан фірмовим джазом

Британці потішили лучан фірмовим джазом
Луцьк став одним із семи українських міст, куди із сольним концертом завітав джазовий колектив з Великобританії Julian Tomas and Friends.

Лучан британські музиканти розважали 24 квітня у арт-кафе «Стоп-кадр», що в розважальному комплексі «Адреналін-Сіті».

Лідер колективу, співак Джуліан Томас розповів, що йому дуже подобається Україна і Луцьк зокрема. Важливо, що саме в Луцьку британський музикант кілька років тому зустрів свою теперішню дружину Олену, яка свого часу була його перекладачем.

«Я люблю приїздити в Україну. Мені тут подобається», – сказав він.

Під час виступу колектив власне і продемонстрував усю свою любов до України, виконавши композицію «Ukraine Revisited», приспів якої іноземці заспівали українською, хоча насправді мовою не володіють. Сам Джуліан Томас активно спілкувався з публікою, жартував і закидав відомі йому українські словечка.

На вечорі англійського джазу і блюзу пролунали пісні як із давніших альбомів, «Making Waves» та «Portraits of emotion», так і композиції з абсолютно нового диску «This fortress love».

До слова, за словами Джуліана Томаса, у кожному місті України, де побував колектив, була своя програма, оскільки гурт чи не найбільше любить експериментувати на сцені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Британці потішили лучан фірмовим джазом
25 квітень, 2012, 13:04