«Бандерштат-2014», ймовірно, охоронятиме СБУ в цивільному

«Бандерштат-2014», ймовірно, охоронятиме СБУ в цивільному
Цьогорічний фестиваль «Бандерштат» буде максимально забезпечений охороною.

Про це заявив голова оргкомітету «Бандерштату», заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь під час прес-конференції у приміщенні «ВолиньМедіа» сьогодні, 24 липня.

«Я не приховую того факту, що я звернувся до працівників волинського СБУ, щоб їхні працівники, можливо, в цивільному (одягнені у цивільний одяг – ред.) посприяли у забезпеченні учасників фестивалю охороною», - каже Ігор Гузь.


Окрім ймовірних СБУшівців, що забезпечуватимуть порядок, до охорони долучаться додаткові сили Міністерства внутрішніх справ, охорона з громадської організації організації «Патріот України» та працівники служби охорони МЖК з Рівного, які перевірятимуть всі речі на вході.

«Останні роки ми відчували тиск з боку правоохоронних структур. У нас були конфлікти з наволоччю, яка називає себе «Комсомол». Сьогодні ми розуміємо, що правоохоронці та органи влади нам союзники, тому сподіваємося, що все буде добре», - зазначив голова оргкомітету фестивалю.

Також Ігор Гузь наголосив, що не виправдовується, адже оргкомітет «Бандерштату» не має сумнівів у необхідності його проведення.

«Я хочу звернутися до всіх жителів Волинської області, до всіх лучан. Вісім років триває фестиваль, який несе ідеї Степана Бандери. Ми всі повинні зрозуміти, що дійсно тримає війна, дійсно, на жаль, гинуть люди. Це страшно, і ми це розуміємо. Але з іншої сторони, життя повинно тривати, і формування нового громадянина, нового патріота не має зупинятися ніколи, за жодних обставин», - зазначив Гузь.

За його словами, основним аргументом суспільству є те, що провівши фестиваль «Бандерштат», для волинських солдат і вояків на сході вдасться закупити додаткову захисну амуніцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ненадійно. Краще запросити міжнародний контингент НАТО.
Відповісти
І взвод чеченів для особистої охорони Гузя.
Відповісти
Ідіть до біса з своїм Степаном!!!
Відповісти
Це Гузь так залякує, щоб ніхто навіть не подумав у його бік плюнути. Ніякого СБУ там не буде, крім, звичайно, позаштатних із числа орнанізаторів фкстивалю.
Відповісти
гузику уже никто по ночам в ворота не сукает.а за какое бабло инвалид откосившый от армии будет нанимать сбу и инвалидов из мжк и петриотов украины.патриоты на передовой а повалятся в конском навозе можно за меньшие деньги привезти группу из липин
Відповісти
В чому Гузь прав, так в тому, що "новий громадянин, новий патрiот" в його розумiннi - це зовсiм не захисник Вiтчизни, незалежностi. Це такий самий дезертир з вiйська та майбутнiй пристосуванець до корита, як i сам Гузь. Кожний вибрав шлях по собi...Скакаючий "новий патрiот" призовного вiку пiд час вiйни повинен формуватися як громадянин у вiйськовiй частинi.
Відповісти