На Волині ледве не втопилася 12-річна дівчинка. ФОТО

На Волині ледве не втопилася 12-річна дівчинка. ФОТО
12-річна волинянка ледь не потонула, тепер називає свій порятунок другим народженням.

Дитину врятував чоловік, який саме господарював неподалік, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Літня спека кличе дітей до водойм, а на березі сільського ставка в Соколі Рожищенського району завжди людно. Купатись приходить малеча з батьками, є чимало рибалок, - йдеться в публікації.

12-річна Аліна Гаврилюк обідньої пори вирушила купатися з молодшою зведеною сестрою Анею без дозволу мами. Жінка обіцяла завести дівчаток на водойму, коли прокинеться наймолодша сестричка Іринка. Та неслухняність ледве не коштувала Аліні життя.

Аня залишилась на березі, тим часом сестра пішла купатися. Відійшовши на метрів десять від берега, дівчинка потрапила у глибоку яму неподалік джерела і вода затягнула її у вирву.

На дитячий крик про допомогу відгукнувся 60-річний Олександр Кирюхін, який косив траву на протилежному боці ставка. За лічені секунди чоловік проплив чималу відстань і витягнув дівчинку з води. Тепер Аліна називає чоловіка своїм хрещеним батьком, а до води – ні ногою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото наша малеча і дуже швидка і прутка стала з нашими новими технологіями. треба щоб у школах запроваджували уроки поведінки на водоймах, уроки надання невідкланої першої допомоги.
Відповісти
А рятівник молодець, йому потрібно грамоту дати. Не розумію чому таким не дають грамот, а дають якимось там дядькам-пузатим.
Відповісти
Дай Бог Йому і його родині здоров'я!
Молодець!!!
Відповісти