Ковельчани знову тягнуть до суду забудовника, який їх надурив

Ковельчани знову тягнуть до суду забудовника, який їх надурив
Мешканці районного центру, які всі свої заощадження, кредитні кошти і позичені гроші ще вісім років тому вклали в будівництво багатоквартирних житлових будинків по вулиці 40 років Перемоги, 10 та Степана Бандери, 10, і досі не отримали житла.

Постраждалі від шахрайських оборудок керівника ТзОВ «Ковельський житлово-будівельний комбінат» Олега Вовка знову прийшли до міського голови Олега Кіндера та депутатів міськради за підтримкою і допомогою, - пише Про Ковель.

Вони вимагають від Феміди правосуддя, а від міської влади – посприяти хоча б у написанні двох позовів до Господарського суду Волинської області.

Апеляційний суд у Волинській області скасував рішення Камінь-Каширського районного суду, а рішенням останнього постраждалі були вкрай незадоволені, оскільки в тому документі, зокрема, йшлося про призначення покарання Олегу Вовку у вигляді штрафу в розмірі 306 тисяч гривень, запобіжний захід скасували, а кримінальну справу щодо звинувачення Вовка знову направили на новий судовий розгляд.

Олег Кіндер пообіцяв всебічну допомогу юридичного відділу міськвиконкому, адже, на його думку, тут щось інше вдіяти мерія не в змозі.

Як відомо, на місці так званого будівництва нині знаходяться лише вириті котловани, а щодо самої будівельної організації чотири роки тому розпочато справу про банкрутство.

На засіданні чергової сесії міськради постраждалі озвучили свої прохання до суду, які вони хочуть викласти у позовній заяві. Зокрема, ошукані проситимуть розірвати договір купівлі-продажу земельних ділянок у зв’язку з невиконанням Вовком умов договорів, і витребувані земельні ділянки передати у комунальну власність міської громади з подальшою передачею їх потерпілим.

У своїх поневіряннях, які тягнуться вже роками, ковельчани поклали і на екс-мера Ковеля, депутата міськради Сергія Кошарука.

Вони звинуватили його просто в залі, що він не догледів, не підказав людям про можливу загрозу, не зупинив Олега Вовка, коли той починав здійснювати свої незаконні оборудки. А потім група постраждалих містян із залу вигукнула «Ганьба!» і підняла плакат із надписом-звинученням на адресу Сергія Кошарука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельчани знову тягнуть до суду забудовника, який їх надурив
25 липень, 2014, 11:43