Волинські красуні заспівали для поранених військових, а їх «виперли». ФОТО. ВІДЕО

Волинські красуні заспівали для поранених військових, а їх «виперли». ФОТО. ВІДЕО
Громадська активістка Галина Падалко та четверо лучанок-переможниць конкурсів краси вирішили заспівати та морально підтримати військовослужбовців, поранених у зоні антитерористичної операції, які нині знаходяться у Луцькому гарнізонному госпіталі, у п'ятницю, 25 липня.

Як зазначила організатор заходу, допоміг із втіленням ідеї громадський активіст Захар Ткачук.

«Він (Захар Ткачук - ред.) дістав інформацію, що тут лежить семеро хворих хлопців. Вони забезпечені ліками та всім необхідним. Єдине, чого їм не вистачає, - це уваги. Їм немає що робити. Вони сидять і нудьгують у палатах», - зауважила громадська активістка.

За її словами, начальник госпіталю, військовий хірург Олександр Хоменко дав добро, аби дівчата завітали до вояків та виконали для них пісню.

Зголосилися до участі в акції переможниця конкурсу краси «Принцеса Лучеська-2007» та переможця у номінації «Етнонаречена» на конкурсі «Волинська княжна-2013» Юлія Пащенко, учасниця цьогорічного конкурсу «Перша леді Волині-2014» Юля Ковальчук, переможниця фотоконкурсу «Чарівна лучаночка-2012» та конкурсу краси «Княжна Луцька-2012» Олена Марунська та «Перша леді Волині-2014» Маргарита Янчук. Вони разом з Галиною Падалко та Андрієм Лугвіщиком, який забезпечив музичний акомпанемент, виконали пісню «Без бою» відомого українського гурту «Океан Ельзи».


Дівчата розповіли, що зголосилися взяти участь у заході, бо вважають, що підтримка для волинських вояків надзвичайно важлива.

Про ідею відвідання поранених військових Галя розповіла, що недавно у стоматолога ставила зубну пломбу, і випадково їй у руки потрапила газета «Волинь-нова», де вона прочитала цитату військовослужбовця.

«Проживіть одне літо не для себе. Всього одне літо у своєму житті – не для себе, для інших. Допоможіть хлопцям отямитися , знайти себе у цьому житті, допоможіть їм з протезами, з роботою, з комунікацією. Принесіть їм музику, кіно, картинки. Влаштуйте для них вечірку у шпиталі. Або ж просто прийдіть до них і запитайте: «Ну як ти, хлопче? Тримаєшся? Давай я тобі допоможу!», - цитує фразу командира одного з підрозділів українських силовиків, який звернувся з проханням не забувати про поранених у газеті «Волинь-нова», Галина Падалко.

За її словами, «це ж дійсно так просто – зібратися і прийти».

Перед відвідуванням волинські красуні ретельно репетирували, аби чоловікам сподобалося виконання та ідея в цілому.


На контрольно-перепускному пункті військової частини А 4554 охорона запитала, хто ми і з якою метою прийшли. Кажемо, що йдемо у палату №68 до поранених на сході волинських бійців, бо ми погодили з начальником госпіталю. Чемно пропускають.


Підіймаємося, вітаємося з чоловіками. Дівчата, які заздалегідь придбали жовто-блакитне морозиво, швидко роздають, поки ще холодне. Тиша...


«Що ж це я, що ж це я не зумів, зупинитися вчасно», - співають красуні для чоловіків, а ті дивляться додолу, слухають та їдять подароване морозиво. І все було б добре...

Однак захід, який мав на меті хороший намір, закінчився не так, як годиться. Наприкінці пісні у палату заходять дві жінки і просять піти геть. Кажемо, що ми домовлялися з Олександром Хоменком завітати в гості до біців, заспівати для них та поговорити, проте на наші пояснення одна з жінок, яка не назвавши ні свого імені, ні посади, зреагувала критично, мовляв, нічого не знаю – забирайтеся.

На слова, що ми вже йдемо, та хочемо завершити пісню та попрощатися, жінка зазначила, що «пєсні й пляски їй тут не потрібні».


Випровадивши дівчат, організатора та журналістів жінка додала: «От туди на схід їдьте, там танцюйте і співайте. От туди поїдьте, попробуйте! А не ви тут прийшли».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сука...її на схід на перодову град трусами ловити
Відповісти
Таким треба дома сидіти, а не бійців лікувати!
Відповісти
така відповідальна..
Відповісти
Чиясь прийшла, от і поперла "красунь". Жінки гроші позичають на лікування чоловіків, самі дітей глядять, а тут концерти ставлять "міс" в міні. Нормальна реакція заміжньоі жінки:-)))
Відповісти
На сході війна, а якісь кілька курок під хі-хі ха-ха вирішили "попонтуватися". Добре зробила та жінка, яка їх вигнала!!!
Відповісти
за таку дику поведінку я би на місці керівника впаяла догану!
Відповісти
дурна якась баба...її і треба відправити на схід, може розумнішою стане...і начальника госпіталя
Відповісти
Де Галя Падалко, там провокація.
Відповісти
впринципі, лікарня це не те місце, де варто влаштовувати подібні заходи, оскільки багатьом хворим в першу чергу необхідний спокій.
Відповісти
Дівчата молодці не ображайтесь на цю жінку! Совкове виховання! Вона так вихована! Але мав би підійти якісь як мінімум старший лікар, або медсестра. Хлопцям сумно в тій палаті. Ти "Андрій" замість того щоб дівчат звинувачувати пішов би і провідав ціх хлопців поспілкувався з ними. Вони тобі росповіли як їм краще. Можливо ти змінив би свою думку...
Відповісти
Хутін - пуйло ла - ла - ла...
тупий псевдонім...
Відповісти
тупий піар. хто знає Падалко, думаю, так само відреагує, як і я. мали б совість!!!
а, і до речі, в цьому госпіталі, нещодавно, я бувала кожен день. підтримувала морально свого друга і близьку людину, який повернувся зі Сходу. до них оркестр одного разу прислали. так от, реакція у солдат, була така ж сама, як і у цієї жінки. хлопців силоміць виганяли з палат, щоб послухати "чудо-музикантів", а вони відповіли: "у нас свої концерти були на Сході, так що, дякуємо вам, не треба".
після того, що вони там побачили і відчули, такі пісні для них, це як насмішка.
Відповісти
100% згоден із останнім коментарем!
Тут краще зробити було ТАК: взяти день поспівати на театральній площі з плакатом "ДОПОМОГА БІЙЦЯМ АТО" і зароблені гроші... А не ходити там ситуацію накаляти!!!
Падалко до вас питання: Хочете допомогти??? ОСЬ дієвий спосіб і себе можна показати(для женіхів=))) )
Відповісти
Прийшли поспівати.Хай ідуть волонтерами на схід
Відповісти
не ту пісню обрали дівчата.
Відповісти
Показуха
Відповісти
от тобі і маєш, в людей горе, кожного дня все більше і більше жертв на Сході, а Вам дівчата смішки і пісеньки співати! А ти Галя взагалі б совість мала б ти в тата свого запитай, що він про це все думає, от він тобі і розкаже! І взагалі дівчатка це все дарма, не до співів зараз...
Відповісти
Повністю згідна із медсестрою! Патріотки - їдьте на схід кашу варити воякам, а не дупою крутити і піаритись!
Відповісти
Думаю что героям было приятно,а это главное.Тем кто хоть как-то помогают людям в таком состоянии рэспект,а тот кто пухом трусит в коментах и за их пределами вы просто пустозвоны.
Відповісти
Ви дівчата зробили піар для Падалко, так шо тримайтесь біля неї, може колись і віддячить!
Відповісти
Підтримую ідею, що краще б вони пішли співати в центр і збирати гроші для лікування вояків.
А то, якщо чесно, якось смішно і соромно...
невже ці дівчата взагалі виховання 0 мають?
Чому ніхто не підказав, що це не місце і не час?!
Відповісти
Та подивіться на фото, вони прийшли і позують як на подіумі! Про яку моральну підтримку ви говорите! І це ж треба так, щоб усі були так званими "моделями"... І сміх, і гріх.
Відповісти
Останні новини
Волинські красуні заспівали для поранених військових, а їх «виперли». ФОТО. ВІДЕО
25 липень, 2014, 14:30