Волинські «правосеки» на Сході. ФОТО

Волинські «правосеки» на Сході. ФОТО
Вже місяць 30 активістів "Правого сектору" з Волині перебувають у складі батальйону "Азов".

Про це повідомляють на сторінці осередку організації у Фейсбуці.

"27 липня - рівно місяць, як силовий підрозділ Правого сектору Волині на чолі із керівником організації Павлом Данильчуком, перебувають у лавах батальйону спецпризначення "Азов", - пишуть активісти.

Також у "Правому секторі" додають, що їм видали лише зброю, натомість всю амуніцію для участі у АТО довелося купувати самостійно.

Нагадаємо, батальйон "Азов" контролює Азовське узбережжя. Бійці перекривають канали постачання зброї терористам на Схід та затримують російських диверсантів.

Скількох диверсантів затримали волинські активісти "Правого сектору" і скільки каналів зброї перекрили - наразі їх прес-служба не уточнює.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 48
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно, само тепленько, на море позагоряти, молодець Паша!
Відповісти
Це той "Азов", що зараз в Бердянську стоїть? Той самий, який "беспрєдєльствує" там по повній? Нападає на місцеву міліцію, прострілює шию охоронцям супермаркетів, гвалтує місцеву жительку і при цьому відчуває повну безкарність? Із-за таких "азовів" народ і переходить на бік москалів....
Відповісти
Брешуть.....
Відповісти
то ж треба щоб таке приснилось. і щоб настільки повірити в це, щоб видати за правду....
Відповісти
не воюють правосеки, а шлангують.. А ви, дорогі журналісти, перевіряйте факти. Не видавайте бажане за дійсне.
Відповісти
Повертайтеся живі
Відповісти
Краще хай там залишаються...
Відповісти
Регіончику, рано радієш
Відповісти
і дурачок пашко там також )))
Відповісти
що ти зробив щоб так говорити ? ганьба тобі лінива , боягузлива скотина
Відповісти
Нормально. Одні під Донецьком і Луганськом воюють, а вони на морі загаряють
Відповісти
Данильчук вам поперек горла став? Спочатку було, чого не поїхав, тепер - чого поїхав. а ще тішать військові експерти серед коментаторів, які вміють на око розрізняти "тепленькі" і "нетепленькі" місця. такі молодці
Відповісти
Нормально. Одні під Донецьком і Луганськом воюють, а вони на морі загаряють.
Відповісти
Як записатися в армію, щоб берег моря поставили стерегти?
Відповісти
дурак. Там стреляют каждую ночь. И с моря и в спину. Не завидуй. Хотя под лугандой Айдару конечно труднее намного
Відповісти
Люди, які пишуть "розумні" коменти, що у вас із мізками?
Відповісти
Оце наші орли. А хто шо каже то злі язики кажуть.
Відповісти
Батальйон мля. В "Айдар" давай, а не на узбережжі піаритися шоб фотки гарні. Чи яка мета цього батальйону? Охороняєте узбережжя? То охороняйте тихенько, раз без бою. А то потім ше одні ветерани будуть розказувати, як дєдиваєвалі
Відповісти
Чим же ж вони дійсно біля моря займаються???? Наскільки мені відомо там бойових дій немає....чому не в Луганськ...Донецьк....і т.д.???? Доречі велика частина "правосеків" ухиляється від призову відпочиваючи на морі!!!
Відповісти
Данильчук вже місяць там???? БРЕХНЯ!!! Тиждень тому в Там-Тамі бачилися!!!
Відповісти
Ви випиваєте?
Відповісти
Мабуть, Данильчук являється в галюцинаціях їй
Відповісти
Ганьба Данильчуку
Відповісти
чому ганьба?
Відповісти
Паша, а ти бачив живого колорада? Ти його на колiна поставив? А водичкою морською полив? I що вiн?
Відповісти
Те що я спочатку коментів писав про "безпредєл" - не наклеп. Я патріот і за єдину Україну. Просто в Бердянську в мене є колега по роботі, який мені це переповідає. Загальний настрій місцевих - всі ненавидять батальйон "азов". І не тому, що вони за москалів. А тому, що такий той батальйон....
Серед білого дня ложать на асфальт даішників і роблять виставу на півгодини навколо них; бухі почали вимахуватись в супермаркеті, до них вийшов начальник охорони - отримав кулю в шию; згвалтували місцеву, вона написала заяву, до них прийшли місцеві міліціонери і отримали нормальної п...ди. Після цього заяву порвали і дівчині сказали, що нічого ніхто розслідувати не буде. Вчора двоє готових ходили по пляжу "шукали сепаратистів", добре, що хоть без автоматів були... От така от служба: поки одні реально воюють, другі роблять все, щоб дискредитувати українське військо...
Відповісти
да, почерк пашин. они нашли своих друзей по "разуму".
Відповісти
НАЖАЛЬ ЦЕ ПРАВДА. НЕ ЗАТРИМУЮТЬ ВОНИ НIКОГО I НIЯКИХ КАНАЛIВ ЗI ЗБРОЭЮ ВОНИ НЕ ПРИКРИВАЮТЬ ЦЕ БРЕХНЯ! ВСЕ ЩО ВОНИ РОБЛЯТЬ ТО ТIЛЬКИ БЛАТУЮТЬ. СТИДНО... ВОЛИНСЬКИЙ БЕРКУТ В ГАРЯЧИХ ТОЧКАХ БРАЛИ УЧАСТЬ У ЗВIЛЬНЕНI КРАМАТОРСЬКА А ЦI НЕДАВНО НА СВIТЯЗI ХОДИЛИ З КАЛАШАМИ А ТУТ КАЖУТЬ МICЯЦЬ... ЯКАСЬ БРЕХНЯ
Відповісти
Сподіваємося, що кількість ідіотів що скакали на майданах за те, щоб пархаті олігархи знов надурили українців та заробили на людській біді - прогнозовано зменшиться.
Відповісти
А тій лучанці яка бачила пашу тиждень тому в там-тамі ... хіба можна вводити людей в оману ? Чи може він вам на мозоль наступив ?
Відповісти
Що вони там контролюють на узбережжі? Карасів і окунів? Паша ще б у плавках і з коктейлем сфоткався. Сміхота та й годі.
Відповісти
Ганьба данельчуку!!!
Відповісти
відриваються по повній... Дома ж працювати треба.
Відповісти
не один боєць 51-бригади не хизується фотографіями,тільки паша на такє фуфло здібний,я його також тиждень назад бачив вЛуцьку
Відповісти
Блiн i я бачив недавно в Луцьку тиждень пiвтора...Говорив з ним...це якась маячня просто не вiриться що Пашка так може себе пiарити.ВiН казав що буде на концертi Бандерштату яка там вiйна
Відповісти
А Ты,что зделал для Победы???
Відповісти
Як повідомив керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у соцмережі: "Зафіксоване перекидання зброї і боєприпасів для терористів з території окупованого Криму через узбережжі Азовського моря".

РЕЗЮМЕ: А#уєнно наші браві "вояки" несуть там свою службу. Корисно, ефективно, просто БРАВО!!!
Відповісти
Позувати на фоні моря - це в стилі Данильчука. А в Амросіївку, чому би там не пофотографуватися під градами?????
Відповісти
ви поїдьте в любий підрозділ, а не сидячі в дома обсуждаєте інших позорники....
Відповісти
А что, они дураки лезть под пули. Для этого есть пацаны призывники, которых туда отправили мимо их воли . А герои добровольцы греют свои задницы на море. Стыд и позор таким "героям".
Відповісти
Данильчук - чмо рідкісне! Може тільки на чолі великої шобли копати одну безпорадну людину. як було з Башкаленко (який би він регіонал не був). А ще має, що в ньо не відбереш, гарно відвішаний язик. Що у нього є ще позитивного - то це хіба реакція Васермана.
Відповісти
От же ж уєбани, а. Воюють вони на Азовському морі. "Бійці перекривають канали постачання зброї терористам на Схід та затримують російських диверсантів". І як, багато вже затримали? Редакція, не постіть художніх фоток цих уйобків з ПС, не дратуйте і без того роздратованих людей..
Відповісти
Правосеки - це пестливе від "гомосеки". Редактору не варто використовувати ідеологічні кліше путлерівської російської пропаганди. Ці виродки завжди клеїли на українців усілякі ярлики: хохли, укропи, свідоміти. Раша - то купа лайна од якого сморід стоїть неймовірний. "Здесь русскій дух, здесь русью пхнєт". Геть расєйщину в усіх її проявах!
Відповісти
Друг поки читав твiй комент дiйсно зрозумiв що ти озабочений сморiдом i ти тут реально воняеш своiми думками
Відповісти
сьогоднi траур адже в Айдарi знову втрати i нажаль з Луцька загинув колишнiй працiвник Беркуту хоча колишнiх не бувае... а цих чмошнiкiв правого сектору пора ставити раком
Відповісти
А цим комуняцьким коментаторам навіть вмри за Україну - "дурачок" напишуть. Займіться хоч якимось суспільно корисним ділом і цей яд у вашій слині нейтралізується.
Відповісти
Усіх інет-бійців прошу власним прикладом показати Паші, "Азову" і всім іншим, як треба воювати за Україну, бо триндіти - не мішки носити. Маєте факти, а не чутки про якісь злочини "Азову" - в студію. Не маєте - знову ж, не триндіть.
Відповісти
улыбаясь шизофренически, светиться на побережье. про воинов из ПС еще Семенченко написал исчерпывающе.
Відповісти