Журналіст нагадав про державний «маєток» волинського нардепа-комуніста. ФОТО

Журналіст нагадав про державний «маєток» волинського нардепа-комуніста. ФОТО
Народний депутат Адам Мартинюк має право проживання в одному з будинків на території елітної державної резиденції "Конча-Заспа".

Про це пише у своєму матеріалі на сайті "Українська правда" журналіст Сергій Лещенко.

"У Києві виявлено табір біженців зі сходу України. Ці бараки розташовані біля станції метро "Видубичі" на території закинутого заводу, де переселенці мешкають у нелюдських умовах. А в кількох кілометрах від цього місця існує паралельна реальність – так званий "Будинок відпочинку Конча-Заспа", - пише Лещенко.

Він розповідає, що обнесена чотириметровим парканом багатокілометрова територія спеціального призначення – тут на державній землі стоять маєтки колишніх посадовців, дії або бездіяльність яких зробила біженцями людей, "які зараз живуть у бараках".

"Окрім "Конча-Заспи", є ще другий острівець соціальної сегрегації – "Комплекс відпочинку Пуща-Водиця", де також стоять декілька десятків дач посадових осіб", - пише Лещенко.

"Ці два об'єкти – "Конча-Заспа" та "Пуща Водиця" – перебувають у підпорядкуванні адміністрації президента через Державне управління справами – ту саму легендарну ДУСю, яка є багаторічної годівницею для кожного наступного президента. І ці об'єкти утримуються з бюджету – в тому числі, грошима тих самих біженців зі сходу. Щороку обслуговувати ці два відокремлених селища політичної еліти коштує казначейству близько 45 мільйонів гривень", - додає він.

"Українська правда" поцікавилася, хто досі утримується коштом платників податків – тобто хто має право проживання на території державних резиденцій "Конча-Заспа" та "Пуща Водиця". Станом на липень 2014 року адміністрація президента надала виданню такі списки мешканців:


Зокрема, у першому списку відзначають Мартинюка Адама Івановича.

Нагадаємо, у 2011 році "Українська правда" публікувала фото будинку відпочинку "Конча Заспа" Державного управління справами. Саме там в будинку номер 30 мешкав Адам Мартинюк, - стверджує журналіст видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Мартинюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вражаюче! Скільки в списку трутнів, злодіїв, прямих і опосередкованих шкідників і ворогів держави, які навіть не приховують свого шкідництва і ворожості, висять на худій шиї тієї ж держави. Ці мартинюки, табачники – кровожерливі тварюки, як трупні мухи, як мародери, кружляють над трупами, насолоджуючись тим, чого не заслужили.
Відповісти
Ну істаття якісь хащі показали, в списку 200 людей , а причому тут що живе Мартинюк, це що фурор. Біженці хай ідуть і захищають свої міста. Вони нас ненавидять а їм тут подавай всі умови.
Відповісти
Ідіот ти, "лучанин". Багато сюди ляпаєш, і усе - ідіотське. Звернися до серйозного психіатра. А в інформації йде мова, що прямий ворог держави Мартинюк живе в хоромах, а люди, яких він не вартий і мізниця, гниють в землянках. І зовсім тут не акцентується на "східняках". Не вивертай кожуха. Лікуйся.
Відповісти
шановний психіатр, замісь того щоб комусь радити лікуватись пройди тест на адекватність. Якщо в нас будуть такі дебіли, як ти, майбутнього в нас немає. Якщо ти такий щирий українець прийми до себе біженців - покажи приклад. І постав собі запитання - чого ти вартий і якого пальця.
.
Відповісти
До "Лучанина".Зміни нік,а то ганьбиш справжніх лучан.Якщо,звичайно,совість маєш.
Відповісти
Останні новини
Журналіст нагадав про державний «маєток» волинського нардепа-комуніста. ФОТО
29 липень, 2014, 21:59