Парламент провалив законопроект щодо вдосконалення боротьби з тероризмом*

Парламент провалив законопроект щодо вдосконалення боротьби з тероризмом*
Депутатами Верховної Ради України був провалений Проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення боротьби з тероризмом»

Ним пропонувалася низка важливих в умовах АТО змін до Кримінального кодексу, згідно яких передбачалося встановлення кримінальної відповідальності за дії, пов’язані із перешкоджанням проведенню антитерористичної операції.

Зокрема, було передбачено уточнення та розширення кола осіб, які діставали за свої дії визначення посібників терористів.

Провал надзвичайно важливого в умовах проведення АТО законопроекту щодо вдосконалення боротьби з тероризмом свідчить, що в нинішньому складі парламенту забагато латентних посібників тероризму.

Про це йдеться у заяві прес-служби Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка».

Природно, вони побоялися голосувати за закон, який значно розширює можливості силових структур у покаранні осіб, що своєю діяльністю чи бездіяльністю зумисне допомагають терористам.

Провал дуже потрібного для швидшого та ефективнішого завершення АТО і викорінення тероризму закону – це ще один симптом того, що нинішній склад Верховної Ради не відповідає ані потребам складного часу, ані настроям в суспільстві. Саме тому цей парламент має якнайшвидше піти, а на його місце прийти люди, які були б оперативно ухвалювати життєво необхідні в сучасних складних умовах рішення. Парламент, який одним із перших – упевнені – ухвалить закон про вдосконалення боротьби із тероризмом.

Ми впевнені, що посібники терористів з числа депутатів нинішньої ВРУ все ж будуть притягнуті до відповідальності за свою злочинну діяльність після ухвалення відповідного закону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що Донецьк треба розстріляли ядерною зброєю. Не послухали...
Відповісти
Останні новини
Парламент провалив законопроект щодо вдосконалення боротьби з тероризмом*
31 липень, 2014, 11:10