Гузь не хоче, щоб Клімчук став народним депутатом

Гузь не хоче, щоб Клімчук став народним депутатом
Заступник голови облради Ігор Гузь вважає справою честі не дозволити екс-губернатору Борису Клімчуку стати народним депутатом.

Ігор Гузь зізнається, що ще не прийняв рішення про те, чи буде балотуватися у народні депутати на найближчих виборах, - повідомив депутат під час чату на ВолиньPost.

"Я ще не прийняв рішення, чи буду я балотуватися, і якщо буду, то яким чином чи в якому окрузі. На сьогодні невідома система виборів: чи вона буде суто пропорційною, чи пропорційно-мажоритарною. Але в будь-якому випадку вважаю справою честі, аби така людина, як Борис Клімчук, не була обрана народним депутатом. Людина, яка з гордістю кричала, що Янукович – «мій президент», і на руках якої, як і на руках всіх членів Партії регіонів, кров Небесної Сотні", - зазначив Гузь.

"Навіть якщо вони не натискали на курок, то буди тихими співучасниками розстрілу Героїв України. Такі люди не мають права представляти Волині у Верховній Раді", - додав посадовець.

Читати повністю чат з Ігорем Гузем

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який з цього дебіла нардеп??? Народ гинув за те, щоб до влади прийшли такі "прохфесіонали"??? ЙОму взагалі потрібно заборонити на людях з являтися!!!!!
Відповісти
нормальний з ігоря політик. якраз - чистої води політик, який володіє словом. Майбутній Борис Петрович)))))))))
Ігоре, не зважай.
Відповісти
за кого ви пишите в цього покидька Гудзя ні честі ні гідності вимолює тіпа в друзів одні подачки покидьок!!!
Відповісти
кліма не обирати! у ростов його до папи!
Відповісти
І Гузя в Ростов!
Відповісти
Клымчука на гараджу
Відповісти
климчука за ЯЯ і вдерево
Відповісти
ами думаємо що климчука треба посадити на КІЛ в центрі міста
Відповісти
ну і наробили херні....які дебіли зараз при владі....тепер всім жопа з гузями і гунчиками."професіонали" довбані
Відповісти
згоден
Відповісти
хто такий Гузь, щоб говорити про Бориса!
Відповісти
всі ригоанали після всього,що вони зробили, повинні сопти і мовчати
Відповісти
Всім,хто так чи інкше був причетний до дій януковича, треба в собі побороти велич і зійти з того олімпу на який так ще хочеться забратись.Не всі поважного віку люди , а також молоді, можуть витримувати славу і що з нею звязано. Тому в парламенті зараз потрібні люди -не мислителі, не стратеги , а сьогодні робочі "лошадки", які візьмуть на себе і відповідальність , і обовязок , а не недоторканий мандат ВРУ. Бориса Петровича як людину звичайну - директора СШ №11 м.Ковеля знають багато як з хорошої так і негативної сторони та Бог усім суддя. Зараз, вважаю що час , Борису Петровичу зайнятись якимось соціальним проектом , а не парламентаризмом саме там від його буде щонайбільше користі для суспільства ,для громади Волині.
Відповісти
Климчуку треба зайнятися сушінням сухарів, заготівлею чефіру,бакуну та солінням сала - в тюрмі пожитєво все знадобиться. Хай сука віддасть волинянам гроші які вивозив кучмі,янеку,азарову, хай розкаже як на людей насилав прокурорських,ментів та бандюків. Що вже всі забули та пробачили? Хрен тобі климчук.
Відповісти
А чого такий кіпіш? Якщо Клімчук нездара, то Гузю й переживати немає чого. Чи Гузь боїться, що у виборців думка про БП інша, ніж у революціціонера?
Відповісти
Як це не дивно, але я, при всій моїй неповазі до Гузя, з ним цілком згідний: я також не хочу, щоб Клімчук став народним депутатом... На Волині достатньо людей більш достойних, як Б.П.
Відповісти
не хочеш не голосуй за нього,в нас свободна країна
Відповісти
нехай займається внуками,пора
Відповісти
Коли Гузь зробить хоч 10% для Волині того, що зробив Боря, і при цьому вкраде у 10 раз менше- тоді матиме право розкривати писка. А йти в депутати йому взагалі не можна, щоб не компрометував Волинь. Подумають, що тут всі йоб--ті.
Відповісти
Чому ігор не може збагнути що люди самі мають право вибрати, оце так "демократ"
Відповісти
Гузь порядна людина і патріот.Всі шавки,що тут гавкають розуміють це на підсвідомому рівні,тому й бісяться, бачачи його перевагу над собою.
Відповісти
Вiн недосяжний апрiорi. Надлюдина, що надiлена унiкальними моральними якостями та здатнiстю до працi та вирiшення проблем в областi. Як мiнiмум майбутнiй нардеп, якщо не президент...
Відповісти
Ваша "порядна людина і патріот" вже один раз продалась Континіуму, зокрема Івахіву, на виборах до парламенту. Рзпитайте у нього. Ми всі продали Україну, тому змиріться і чекайте на власників. В ліс хай тільки Гузь не лізе, там ж так затищно і тихо, і не сердить....
Відповісти
Яка може бути перевага в того, хто ніколи палець у палець не вдарив, над тими, хто правдами-неправдами свій кусок хліба заробляє. Шавка ти, і підгузник.
Відповісти
Якщо лизання Борису - це робота, то і далі працюйте "правдами і неправдами" .
Відповісти
вам всім далеко до Гузя , і не лізьте до нього, він - патріот, справжній громадянин України!!! А Ви хто? Продаєтесь за 100 гривень, хлопаєте в лодоні і радієте! Ганьба Вам! ПРОДАЛИ УКРАЇНУ, МАЄТЕ ПОВНІ СЕРЦЯ ЗЛОСТІ , от і РАДІЙТЕ. КОЖНОМУ КАТУЗІ ПО ЗАСЛУЗІ!!! ГУЗЬ ___ МОЛОДЕЦЬ, Я ГОРДА , ЩО МАЮ таких знайомих!!! ДЯКУЮ!!!!
Відповісти
Ти вже вiдскакала свою патрiотичнiсть чи ще скачеш?
Відповісти
ти вже побувала на його новій квартирі?чи катав тебе на авто за гроші Івахіва?чесний...чого тоді не в АТО?
чим горда? ГНОЄМ?!
Відповісти
з климчука-сраколиза і янукососа, мужик -як з гівна куля. А ти клімосос роздери собі с....ку,щоб більше климчуків туди заїхало
Відповісти
А ти ВАСЯ.
Відповісти
Я перепрошую, а чому наш патріот Гузь не на сході?
Вчора дивлюсь, їде собі хлопець в авто з водієм, кондюхою! Що він зробив для Луцька?! Ну що?!!! Мене тошнить від людей які будують свою кампанію тільки через поливання лайном інших, наприклад, так як Гузь поливає Єрьому.Той дає робочі місця, допомагає людям, зараз бійцям на схід купляє бронікі , їжу і т.д. А ця мордата розжирівша козліна все сраку свою возить і ручки потирає, і з нас лохів сміється...
Реально, люди стояли на майдані, гинули, а прийшло чмо до влади!!!!
Відповісти
Останні новини
Гузь не хоче, щоб Клімчук став народним депутатом
30 липень, 2014, 15:00