У Луцьку процвітає стихійна торгівля. ФОТО

У Луцьку процвітає стихійна торгівля. ФОТО
Сьогодні, 30 липня, представники управління розвитку підприємництва та реклами міської ради Луцька разом з працівниками відділу муніципальної дружини здійснили черговий рейд щодо здійснення вуличної торгівлі у несанкціонованих місцях у районі ЛПЗ.

У дворі на вул. Станіславського, 5 було виявлено точку з продажу баштанних та овочевих культур, - повідомляють у Луцькій міській раді.

«Це вже третій адмінпротокол щодо несанкціонованого здійснення вуличної торгівлі», - розповідає начальник управління розвитку підприємництва та реклами міської ради Олександр Козлюк.

Хоча інших порушень немає – у експертному висновку щодо вмісту нітратів у кавунів зазначено – норма. Тож відповідно до ст. 160 адмінкодексу України, торгівля в місцях з рук у невстановлених місцях - тягне за собою накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

Працівники відділу муніципальної дружини вилучили всю продукцію, а в суді розглядатимуть вилучати майно чи ні.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Схоже та те, що посадовці найняті за гроші громади, щоб полегшити наше життя і зробити його комфортним, зайняті тільки тим, щоб як подалі відігнати від нас їжу.
Вам заважають ті, що кормлять лучан і вас в тому числі?
Займіться ділом, поставте хоча б з десяток "санкціонованих" туалетів.
Відповісти
Люди гроші заробляють на прожиття - а вони штрафують. Не від хорошого життя люди стоять цілий день на спеці, заробляючи копійку. Доречі, там у батальони записують мужчин...
Відповісти
КОЛИ БОГ ЗАБЕРЕ ЦИХ КОЗЛЮКІВ ХАБАРНИКІВ І ХАПУГ. ЛЮДИ ПИЗДІТЬ ЇХ ВОНИ ПО ЗА ЗАКОНОМ, ЦІ КОЗЛЮКИ,ШПАКИ І РЕШТА
Відповісти
А коли ці "...." (нема слів щоб їх обізвати), поцікавляться стихійною торгівлею будматеріалів на всіх виїздах-вїздах Луцька???????????? Як "бабульок з сємками" то вони ХЕРОЇ.На Схід всіх мусорів, а набрати молодих,компетентних!
Відповісти
Надіюсь цій жінці продавцю ні чого не буде!
А чурбани на кого вона працює, відкупляться.
Відповісти
сьогодні (станом на 14.30) вже знову торгують.
п.с. мій комент про Яковлєва так і не з"явиться ?
Відповісти
дана торгівля відбувається якраз напроти будинку Яковлєва. Надоїли вони йому ? :)
Відповісти
ЧОРНОЖОПІ БАБЛО КОСЯТЬ, А ВИ ФІГНЮ ГОРОДИТЕ !!!! НЕ ДАЄТЕ ЗАРОБИТИ, НАМ ТАК ДОБРЕ КУПЛЯТИ ДЕШЕВШЕ ЧИМ НА БАЗАРІ. На базарі давно дороще чим в магазинах(крім оптових). Вони податки х..р платять і живуть у нас на Україні "маючи" нас , по одній простій причині , бо наш народ в більшості гнилий і продається тому самому АЗЕРУ !!! З цього треба починати, а не з влади !!! Поки люди самі не почнуть розуміти з відки беруться кошти в бюджеті на зарплати, а зних на пенсії то не буде ДІЛА !!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку процвітає стихійна торгівля. ФОТО
30 липень, 2014, 17:45