Волинські жінки розблокували міжнародну трасу. ФОТО

Волинські жінки розблокували міжнародну трасу. ФОТО
Рух транспорту на автодорозі Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече відновили.

Мітингувальникам, представникам обласної влади та правоохоронним органам вдалося домовитися про розблокування траси, - повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Упродовж майже двох діб у селищі Ратне на Волині жінки та матері військовозобов’язаних у кількох місцях перекрили дорогу, унеможлививши рух автівок.

Близько 300 осіб вимагали у представників влади повернути їхніх рідних та більше не відправляти чоловіків із Волині на Схід України для участі в антитерористичній операції.

На охорону громадського порядку було задіяно спочатку сім а згодом кілька десятків працівників міліції, котрі за можливості організовували об’їзд транспортних засобів.

«Після тривалих перемовин місцеві жителі таки розблокували трасу, і таким чином рух автомобілів на автодорозі міжнародного значення відновлено», – розповів начальник УМВС України у Волинській області, полковник міліції Петро Шпига.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Родичі військовослужбовців, яких мобілізували на Волині перекрили трасу у селі Римачі на шляху із Любомля до пропускного пункту "Ягодин".
Відповісти
Ви подивіться на це бидло. Подивіться на палєти з Миргородською водою, селяни в житті не купляли би собі палєти видно, що це організована акція, це все диверсії, які під видом мирних тупих землерийок-бульбазаврів -полішуків були організовані ФСб через кацапських попів. Гляньте на землерийочні личка цих жінок, це явно вірні московського патріархату. СБУ пора зайнятись роботою!
Відповісти
що твориться? я уявляю, якби під час 1 чи 2 Світової жінки виходили на мітинги, щоб їхніх чоловіків не забирали на війну!!! Позор таким чоловікам! А хто ж тоді піде воювати? Якщо ми не підемо боротися за Схід, Схід буде у нас, і тоді всім буде ой як несолодко.. Скільки вже може чоловіком якась "кіпішлива" баба командувати?
Відповісти
вітольд88 ти бидло тупе, я сьогодні був у Голобах там теж перекрито, привезли 30 тіл наших хлопців, а ти хамло пишеш про провокацію?
покидьок
Відповісти