Стильний Луцьк. Портрет дня: Юлія Коровицька

Стильний Луцьк. Портрет дня:  Юлія Коровицька
Юлія Коровицька, юрист, 27 років

Сьогодні у нашій рубриці юрист у декреті Юлія. Зараз найбільша робота і хобі молодої мами – її донечка.

«Раніше носила багато спортивних речей. Але з появою донечки мій гардероб відфільтрувався, бо вона почала обирати що нам одягати. Найчастіше для нас обирає різні сукні, спідниці. Часу за модою слідкувати не вистачає, але шопінг ми любимо», - ділиться Юлія.

Стиль нашої героїні змішаний – носить як джинси з майкою вуличного стилю, так і класичні сукні та спідниці. З аксесуарів полюбляє годинники та окуляри.

Вважає, що головне для жінки це не одяг, а її очі. Хоч, як стверджують психологи, одяг відображає наш внутрішній стан.

На фото Юлія одягнена у спідницю MIELCZARKOWSKI, босоніжки BASKONI, майку MARKS&SPENCER. Аксесуари: сумка SANKASLO , годинник TISSOT, окуляри LACOSTE, прикраси «МАЛЬВА».



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Стильний образ. Спідниця закладена в бантові складки. Біла заправлена майка гарно підходить до спідниці.
Взуття і сумка роблять яскраві акценти. Аксесуари золоті та поєднуються між собою.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 36
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Симпатична досить, і гарно вдягнена.
Відповісти
Мені ця дівчина подобається. дуже вона чарівна. Респект.
Відповісти
Дякую Всім хто робить цю рубрику;)
Відповісти
Нєзашто. Хвали мене, моя губонько.
Відповісти
Жіночка нічьо так, але приліплені нігті - фееее, краше акуратні та доглянуті свої, в 150 раз
Відповісти
Підпишись наступного разу "манікюрних справ знавець", багато тямиш в цьому напрямку))) а героїня наша просто красуня, слідкує за собою!
Відповісти
там ще й певно, волосся приліплене...
Відповісти
і мені вона подобається
Відповісти
а що експерт так стримано про юриста там є до чого вчепитися та ще і з кричущими недречностями. невже експерт "злізли" з трону і стали менш "випендрьожні" у оцінках та критиці, це приемно вражає.
Щодо героїні то красива мама набагато приємніше ніж красивий одяг )))) Ви пані красиві!)))))))))
Відповісти
Класна вона мальва!
Відповісти
Панночка не родичка вбитого Коровицького?
Відповісти
приємна
Відповісти
здається, що спідниця не по сезону, - надто вона якась груба і важка....ще й чорна....
Відповісти
ЮЛІЧКА НАША СУСІДКА ЗАВЖДИ ГАРНО ВИГЛЯДАЄ:)
Відповісти
Гарний образ!
Відповісти
Шось ніх
Ю
Відповісти
Щось ніхто про хрест не пише. Цікаво навіть. Бо тут за хрести рвуть героів і проклинають іхні фотки. Певно вгодила добродушним вірянам з золотим дівайсом. Та це лише цього разу така благодать. А що буде наступного разу? Як передбачити аделаджу?
Відповісти
Юлічка гарно втягнута, гарно і стильно одягнення! !!А саме головне жіночна, ніжна, а яскраві аксесуари тільки плюс!!!
Набридло дивитися на дівчат в джинсових шортах з заправленими майками і балахонах, а тут акуратненько☺☺☺☺
Відповісти
Кльово!
Відповісти
Дуже гарна
Відповісти
гарна, мила!! молоді мами саме так повинні виглядати - доглянуто,стильно і модно!!! багато кому потрібно брати приклад з Юлі.,а то нині жіночки народжують і запускають себе,мотивуючи нехваткою часу...
Відповісти
А в тебе дупа на підборідді)
Відповісти
Головне, що не у душі!!!
Відповісти
і не у гаманцю;)
Відповісти
Читаю і дивуюсь, Луцьк принципі невеличке місто, звертаюсь до тих людей хто друкує ,,резюме,, нашим ,,фотомоделям,, Юля хоч і за фахом юрист, але ніколи ніде не працювала,щось у неі декрет затягнувся, може хтось скаже,що чоловік забезпечує,повірте Коровицький не великий бізнесмен,а дівчина занадто любить себе,бо приділяє сфоім фото більше уваги,чим своій дитині,і дівчата звертаюсь до вас,жінка цікава коли вона не тільки ходить по салонам,а коли вона поєднує роботу,дім,а слідкувати за собою багато ума не треба
Відповісти
Шановна, у Вас дуже жорстке ПМС, раджу відвідати хорошого гінеколога.
П.С. Юлясіку, ну і штучка ти у нас-Кума! Сірим мишам життя не даєш))))))) Любимо тебе!
Відповісти
Правда завжди жорстока..причому тут гінеколог??? А на рахунок сіроі миші,,,,дуже сміялась (це тільки не розумна людина,не бачучи людини,може таке написати)
Відповісти
Ти його особисто знаєш??????Я б так відверто не писала за нього!!великий чи не великий він бізнесмен!достатньо він 'бізнесмен' щоб дати своїй жінці такі умови при яких вона могла мати такий вигляд,нічого не робити а возити дочку цілими днями в гуртки!!це її робота!а доця в коровицького просто ангелятко!вихована,розумна,гарна,спокійна дитина завдяки такій мамі і татові який їх кришує!
Відповісти
Якби не знала,тоб не писали (давно вже дружині,роботу не може знайти)а поняття ..кришує,. вже давно пройшо,дорогенька за вікном 2014, який вона має вигляд???? звичайна,нічого такого,мене бісить,що з нічого....видувають бог зна що,дівчат треба показувати,які в житті,щось самі добилися (своім розумом,наполегливістю)які кар'єру собі зробили,успішних, а таких,як Коровицька,в любий клуб чи кафе зайди куча,а в Роуз чи вКарамельці то взагалі одна краще іншоі, щовашій ,,красуні,, до них ще далеко
Відповісти
Як би не знала не писала,дорогенька за вікном 2014 яке ,,кришує,, (чого ж той бізнесмен стільки років не може дружині роботу знайти)а Коровицька звичайна домогосподарка.ні чого такого.хай краще тих дівчат показують,які самі щось в цьому житті добились,а гарних дівчат нас багато, а вийти заміж і родити дитину діло не хітре
Відповісти
Шановна лучанка, чи то лучанин! Не заздріть! Не всім мати таку надійну опору. І не пишіть більше бридоть, а то заведуться миші вдома- не виведете! Нехай Господь і Вам пошле щастя- хоч подобрієте! Миру Всім!!!!!!
Відповісти
я канєшно вибачаюсь скільки років
Відповісти
Почитаєш таких лучанок і згадуються слова Ліни Костенко : ...і якби на те моя воля, написала б я скрізь курсивами: -Так багато на світі горя, люди, будьте взаємно красивими!
Відповісти
Заздрити щасливим людям не тільки безглуздо, але і шкідливо - їхнє щастя від цього не зменшиться, а своє можна пропустити.
Відповісти
Якщо ви проводите занадто багато часу, з'ясовуючи, що добре і що погано в іншої людини, ви забудете про власну душу, і все скінчиться тим, що, спустошені, ви зазнаєте поразки через енергію, яку затратили на те, щоб судити інших.
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Юлія Коровицька
01 серпень, 2014, 13:00