Екс-гравець «Волині» хоче стати тренером

Екс-гравець «Волині» хоче стати тренером
Футболіст Владислав Ващук взявся освоювати нову для себе справу, вступивши у ФФУ на курси для отримання тренерського диплома категорії А.

Про це інформує ICTV.

Колишній захисник луцької «Волині» і київського «Динамо» Владислав Ващук розповів, що вже у найближчому майбутньому планує почати тренерську кар'єру.

Офіційно з футболом 37-річний ветеран ще не закінчував, хоча з минулого року не виступає.

«Якщо мені надійде прийнятна пропозиція, я її серйозно розгляну. А взагалі, одне іншому не заважає. Навіщо чекати, якщо є можливість навчитися чомусь і є кілька проектів, які я хотів би втілити в життя. Так що зайвими знання, отримані на курсах, точно не будуть, тим більше це приносить мені лише задоволення», – наводить газета «Команда» слова Ващука.

«Група у нас підібралася що треба! Багато хлопців зовсім недавно закінчили кар'єру гравця, а вже хочуть тренувати і передавати свій досвід іншим. Це не може не тішити. Ігор Шуховцев, як відомо, вже кілька місяців пропрацював тренером воротарів і на сьогоднішній день навіть склав власну методику занять! Так що колектив у нас сильний, думаю, викладачам легко і приємно з нами працювати», – зазначив футболіст.

«Ми ж, у свою чергу, намагаємося засвоїти якомога більше, хочемо навчитися всього, без чого у тренерській справі не можна: як правильно спілкуватися з молодими і віковими гравцями, як чітко висловлюватися і краще доносити свої знання, як розробити ту чи іншу вправу», – каже Ващук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.