Волинських міліціонерів благословили перед поїздкою на Схід. ФОТО

Волинських міліціонерів благословили перед поїздкою на Схід. ФОТО
Протоієрей Олександр Мазурак благословив волинських міліціонерів, які відправились нести службу на Схід

Про це повідомляє прес-служба Волинської єпархії.


"Їдьте з Богом і повертайтесь з Богом", – ці слова протоієрей Олександр вважає найголовнішими у побажаннях, які висловлювали проводжаючі.

Кілька десятків волинських міліціонерів поїхали забезпечувати охорону громадського порядку у неспокійний регіон. Де саме вони будуть проходити цю службу, обіцяли розказати при поверненні.

Отець Олександр у Волинській єпархії УПЦ керує відділом по взаємодії з і Збройними Силами України та іншими військовими формуваннями. А також є настоятелем Свято-Георгіївського храму, спорудженого на честь міліціонерів, які загинули при виконанні службових обов’язків. Багато із міліціонерів, які нині на Сході, сповідалися йому, причащалися у цьому храмі, тому від “нашого батюшки” були раді отримати благословення на нове місце тимчасової служби.

Начальник обласного управління внутрішніх справ Петро Шпига каже, що кожен із цих хлопців має свого ангела-хранителя. Як мають його і ті міліціонери, котрі вже виконали свій обов’язок перед Україною і її народом, коли добровільно відслужили певний термін у зоні АТО. Той регіон останнім часом якраз і потребує працівників управління внутрішніх справ чесних, досвідчених, вірних присязі. Бо потребує і наведення громадського порядку, з чим волинські міліціонери справляються успішно.

"Ви їдете, а ми тут залишаємось і будемо вашою душею, бо душа – це те місце, в якому зібрані переживання людини, а ми за вас тут, звичайно, будемо переживати. Будемо про вас думати. Але найперше ми будемо про вас молитися. Бо молитва – це наш захист, це наша надія і наша сила. Ми будемо молитися, аби Господь став вашою силою і вашим охоронцем. Їдьте з Богом! Але і повертайтеся – з Богом", - зазначив отець Олександр.

Кожного з міліціонерів, які відправляються нести службу у зоні АТО, протоієрей Олександр Мазурак покропив святою водою і вручив кожному іконку, яка має стати тим оберегом, котрий нагадуватиме про рідну Волинь, але і про те, що всі ми під Богом ходимо, і всі свої надії складаємо тільки на нього















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай Господь оберігає і Ангели - охоронці!!!
Відповісти
Повертайтесь живі та з перемогою. Бережи Вас Бог, хлопці !
Відповісти
З Богом, хлопці!
Відповісти
а хтось їх колись ставив на коліна... зоб дурня данильчука не чути - мабуть на кухні пригрівся
Відповісти
Останні новини
Волинських міліціонерів благословили перед поїздкою на Схід. ФОТО
04 серпень, 2014, 11:02