Перезавантаження волинського «УДАРу»*

Перезавантаження волинського «УДАРу»*
У п’ятницю, 1 серпня, в приміщенні конференц-залу готелю «Україна» міста Луцька відбулися збори обласної організації Політичної партії «УДАР» (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка.

У роботі взяли участь 105 осіб. Зокрема, на засіданні був присутній представник Центрального виконавчого комітету партії Максим Кияк.

Про це повідомила прес-служба обласної організації Політичної партії «УДАР» (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка.

Основними питаннями порядку денного стали: обрання голови Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР» Віталія Кличка, його заступника; визначення місцезнаходження керівних органів партії; обрання членів Ради обласної організації та ревізійної комісії.

На посаду керівника обласної організації Політичної партії «УДАР» Віталія Кличка було підтримано кандидатуру Куривчак (Фірко) Наталії Петрівни .

Заступником голови обрано Євтушина Миколу Володимировича.

Новообраний голова Волинського «УДАРу» Наталія Куривчак (Фірко) у своїй промові зазначила, що її орієнтиром є якісний та дієвий склад обласної команди, а пріоритетним напрямком – представництво однопартійців як у вищому законодавчому органі, так і органах місцевого самоврядування всіх рівнів: від сільських до обласної рад.

«Посада не є для мене самоціллю, а скоріше викликом. Вважаю, що мій досвід буде корисним, а робота ефективною. Лише спільними зусиллями ми забезпечимо злагоджену та ефективну роботу обласної партійної організації», - сказала Наталія Куривчак.

Новий керівник окреслила напрямки діяльності партії та розповіла про підготовку до виборчої кампанії, удосконалення законодавства, а також назріваючі реформи. «Впевнена, робота усієї нашої команди, продемонструє нові для України, але традиційні для європейських демократій стандарти».

Довідково
Куривчак (Фірко) Наталія Петрівна народилася в Іваничівському районі, Волинської області; практичний психолог, магістр державного управління; член партії «УДАР» з 2012 року; з 2002 по 2012 рр. помічник народного депутата; 2005 – 2006 рр. працювала в управлінні у справах молоді та спорту Волинської ОДА; депутат Волинської обласної ради 2007 – 2010 рр.; менеджер виборчої кампанії Рівненського обласного штабу ПП «УДАР Віталія Кличка» на парламентських виборах 2012 р.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Новий клан поміняв старий. В новому теж боксери будуть?
Відповісти
Ні, в новому клані - тільки злодії, ніяких боксерів!
Відповісти
Ну не тільки, будуть різного роду доморощені експерди -політологи, пристосуванці,які носа по вітру тримають, з надією попасти в дупутати, і просто лохи.
Відповісти
Євтушина знаю особисто. Порядна та грамотна людина. Так що не гавкайте
Відповісти
Так не про Євтушина мова. Чи Євтушин це весь "УДАР"? Є ж там і новоспечені дівки-керівники.....
Відповісти
Уликсеев получив під свій продажний зад.
Відповісти
Такий порядний як ти! )) Сам собі пишеш?
Відповісти
Антону!!!
А що ти маєш проти "дівок керівників?". По-моєму, чоловіки вже показали на що здатні! Особисто знаю Наталку - перспективний політик який дійсно хоче щось міняти!!!
Відповісти
Успіхів новій команді! Алєксєєв і його контора показала на що здатні!Нелегітимні збори, постійні інтриги. "УДАР" перспективна партія, яка потребує злагодженого керівництва і нових кадрів!!!
Відповісти
Останні новини
Перезавантаження волинського «УДАРу»*
05 серпень, 2014, 11:30