У Луцьку – благодійний джаз

У Луцьку – благодійний джаз
VІІ Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2014», що має на меті допомогти українським військовим та підтримати дух громадян України, відбудеться в Луцьку.

Захід запланували на 29-31 серпня, − повідомляють організатори.

Луцька частина фестивалю відбудеться в Луцькому замку. Як зазначають в анонсі, «захід направлений на підняття духу та плекання культурних цінностей серед лучан та гостей міста, а також спрямований на збір коштів для допомоги військовим із 51-ї бригади. В цей нелегкий для країни час потрібно і допомагати українським військовим, і підтримувати дух цивільних громадян».

«Культура йшла пліч-о-пліч з Революцією в Україні з самісінького її початку, і зараз вона не повинна знаходитися на другому плані. Її завдання – підтримати, оживити дух та надати впевненості у майбутньому, адже все, що стверджує життя, протистоїть війні», − переконують організатори.

У межах фестивалю також триватимуть різноманітні майстер-класи для молоді, фотовиставки, театральні дійства, а ще благодійні акції, зокрема, масштабний збір коштів на допомогу бійцям 51-ї бригади.

Вхід на фестиваль – вільний.

У програмі:
Джаз-дует Олега Баковського та Святослава Гавроля (Луцьк)
Тарас Баковський секстет (Україна – Польща - Куба)
Janusz Muniak & friends (Польща)
FAT-Suit (Шотландія)
Alex Renart trio (Франція)
Keith Dunn та Train Four Blues Band (США - Україна)

У рамках фестивалю відбудеться благодійна виставка волинських митців «Джаз на полотні», пленер для художників, а також музична фотосушка для всіх охочих фотографів.

Організатори фесту: Луцький джазовий клуб та Рівненський джаз-клуб «Джем», Волинське молодіжне громадське об’єднання «Єднання» і Благодійний фонд «Співдружність-Волинь». Захід відбудеться під патронатом Генерального консульства Республіки Польща в м. Луцьку.
Партнер ― Страхова компанія «PZU Україна».

За сприяння:
Волинської обласної телерадіокомпанії та Радіо «Луцьк 107.3», Французького інституту в Україні, Французького Альянсу та Посольства Франції в Україні, Волинської облдержадміністрації, Луцької міської ради, ТОВ «Кромберг & Шуберт», Волинської обласної філармонії та рекламної компанії «Штрих».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дозвілля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.