У Володимирі-Волинському може значно зрости плата за оренду землі

У Володимирі-Волинському може значно зрости плата за оренду землі
У Володимирі -Волинському хочуть у 8 разів збільшити плату за оренду землі

У Володимирі – Волинському відбулося громадське обговорення проекту рішення міської ради щодо затвердження нових ставок орендної плати за користування земельними ділянками, - повідомляє Волинь:світ.

Депутатам пропонують внести зміни до нарахування орендної плати за землі житлової забудови та встановити таку плату у розмірі 3 відсотків від нормативної грошової оцінки на рік.

Тож, якщо депутати приймуть відповідне рішення усі хто орендує у Володимирі – Волинському землю для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, а також для індивідуального садівництва та городництва платитимуть значно більше.

У середньому орендна плата зросте більш ніж у 8 разів.

За інформацією, секретаря Володимир – Волинської міської ради Олега Свідерського, якщо депутати приймуть відповідне рішення, то за умовну земельну ділянку розміром 0,1 га мешканцям міста доведеться сплачувати від 2 до 3,5 тисяч гривень на рік в залежності від місця розташування земельної ділянки.

В результаті обговорення проекту рішення вирішили винести запропоновані зміни на розгляд чергової сесії Володимир – Волинської міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих