Волинські кінологи змагалися за першість

Волинські кінологи змагалися за першість
На базі Маневицької виправної колонії управління ДПтС України у Волинській області (№42) організували та провели другий етап змагань з багатоборства молодших інспекторів-кінологів 6 серпня.

В заході брали участь переможці першого етапу багатоборства молодших інспекторів-кінологів на першість установ виконання покарань області та Луцького слідчого ізолятора, - пише Слово Волині.

До програми змагань увійшли такі види багатоборства, як комплекс загальної підготовки, комплекс спеціальної підготовки та подолання смуги перешкод.

Під час практичного виконання зазначених видів багатоборства молодші інспектори-кінологи показали якісно новий рівень знань теоретичної підготовки та натренованості закріплених за ними розшукових собак, - повідомили у пенітенціарній службі Волині.

Учасники змагань, які вибороли призові місця, були нагороджені медалями та дипломами відповідних ступенів, спеціальним спорядженням, призначеним для тренування та практичного застосування розшукових собак.

Своєю чергою, молодшого інспектора-кінолога Маневицької виправної колонії управління ДПтС України у Волинській області (№ 42) прапорщика внутрішньої служби Миколу Сахніка, який за підсумками змагань зайняв перше місце та буде представляти Волинську область у всеукраїнських змаганнях, було нагороджено кубком.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сахнік молодець тримати так далі
Відповісти
Останні новини
Волинські кінологи змагалися за першість
07 серпень, 2014, 21:58