Для «ПортCity» хочуть зменшити розмір пайової участі, - мерія

Для «ПортCity» хочуть зменшити розмір пайової участі, - мерія
Представники ПП «Реммеблі» надали усі необхідні розрахунки й просять розмір пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Луцька.

Про це у п'ятницю, 8 серпня, розповів начальник управління капітального будівництва Луцької міської ради Леонід Карабан, - повідомляє інформаційне агентство "Волинські новини".

Згідно із Договором пайової участі підприємство зобов’язали сплатити 6 мільйонів 26 тисяч 870 гривень до міського бюджету, однак ПП «Реммеблі» хоче зменшити суму до 3 мільйонів 926 тисяч 813 гривень.

Як аргумент підприємці зазначили придбання насосу за 135 тисяч, водопровід – 92 тисячі 476 гривень, будівництво автомобільної дороги на вулиці Сухомлинського – 941 тисяча та інше. Не оминули увагою й розмітку дороги на Карпенка-Карого та відновлення тротуарного покриття.

Загалом,за словами підприємців, загальна вартість усіх збудованих фірмою інженерних мереж та об’єктів інженерної інфраструктури становить 2 мільйони 100 тисяч 57 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони б, ще згадали,що автомобіль Єремеєву новий купили.Підписали договір на 6(шість),нехай платять, а який ремонт вулиці на 941 тис. Такі цифри беруть з повітря чи просто видумують на папері.Чи наша держава знову починає думати про багатих.!!?? А місто нехай розвалиться, кому ж вона потрібно.
Відповісти
той Карабам маку об*ївся чи що ??
Відповісти
Це все незаконно. ПортСіті ще нічого не заплатил, а його вже зільняють. Просто прокуратурою порушено кримінал по факту нанесення збитків бюджету Луцькміськради через нестягнення коштів з ПортСіті, от Коля і метушиться, думає як відпетляти.
Відповісти
Схаменіться. Збудували класний торговий центр, а це нові робочі місця та податки, прикрасу міста, облагородили територію, хочуть збудувати аквапарк, підземний перехід. Хай будують.
Відповісти
А Ви думаєте,що ті гроші підуть на розбудову міста?! Ха-ха-ха!!!
Відповісти
Зробили вулицю -молодці!!! А то б ще довго чекали від нашої влади!!!
Відповісти
Ні, хай краще ще щось на ті гроші для міста зроблять!!! А то дай нашій владі гроші -зникнуть!!!! А депутатики допоможуть!
Відповісти
Останні новини
Для «ПортCity» хочуть зменшити розмір пайової участі, - мерія
09 серпень, 2014, 08:47