Колишній волинський регіонал поїхав волонтером на Схід, - боєць «Айдару»

Колишній волинський регіонал поїхав волонтером на Схід, - боєць «Айдару»
Екс-заступник голови Волинської облради та член Партії регіонів Юрій Лобач (на фото) допомагає перевозити поранених на Сході України, - каже голова волинської організації партії "Громадянська позиція" Олександр Кралюк, який служить у батальйоні "Айдар".

Він прокоментував повідомлення про те, що Лобач нібито долучився до роботи волинського осередку партії Анатолія Гриценка.

"Я сьогодні його бачив, він зараз допомагає вивозити поранених", - повідомив Кралюк.

Лідер осередку розповів, що чимало волинян із партії Гриценка поїхали на Схід, тому зараз їм не до розбудови осередків, адже триває війна.

Кралюк вважає, що зараз не варто звертати значну увагу на те, що у минулому робив Юрій Лобач, бо зараз він реально допомагає бійцям на Сході.

Окрім того, він зауважив, що політик-волонтер не є членом партії "Громадянська позиція".

Сам Юрій Лобач розповів у коментарі ВолиньPost, що перебуває за 13 кілометрів від Луганську в населеному пункті Щастя. Він сам не бере участь в бойових діях, натомість доставляє необхідні речі на блокпости та допомагає вивозити поранених.

Нагадаємо, раніше у Фейсбуці повідомляли, що Лобач подарував бійцям з "Айдару" автомобіль Mitsubishi L200.

Також Лобача критикували за те, що він "на правах партнера починає розбудову партійного осередку в області із залученням недобитків з регіоналівського середовища".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Лобач
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема віри ригам...вітерець подув в другу сторону - вже в Гриценка..
Тому і голосувати за нього не буду
Відповісти
Він більше там з*їсть, ніж допоможе. Вертайте назад того ригінала, скоро вибори, пора кампанію починати, але він тільки на джипі прокатається як на сафарі і назад. А потім інтерв*ю буде давати в усіх продажних ЗМІ скільки добра наробив і без нього Путьку не перемогли б
Відповісти
Гарний союзник Гриценка.
Відповісти
Мо` заказали б його хлопцям,
бувших ригів не бува
Відповісти
Що ви морозите : такого члена в партії "Громадянська позиція " НЕМАЄ. Це по факту. А що партія належить Кралюку О.О.? Якщо не володієте інформацією - то не бузіть і не вводьте людей в оману.Фігляри!
P.S. Помагати в зонв АТО можна і не будучи в партії Гриценка.
Відповісти
У вас взагалі нічого святого немає, людина ризикує своїм життям, а ви пишите всяку херню. Може ви поїдете на схід, і хоть комусь або чимось допоможете!!! Це був би правильний поступок. а не за компом сидіти і брєд писати. Яка різниця хто де був, і ким, саме головне як людина себе поводить в таких складних ситуаціях. Лобачу Респект!!!
Відповісти
Гриценко з ним заробить тільки позитив в лапках,тому що Лобач розводяга він більше нічого робити невміє.
Відповісти
Так може сепаратистів він поїхав розвозити?,,
Відповісти
Люди, отямтесь, чого ви так один одного ненавидете. Та ніколи в нас добра не буде з таким менталітетом. Дописувачі, замість гадити людей, що хоч щось роблять для нашої перемоги, то краще свою задницю підніміть і самі поїдьте туди, а то сидять чмошніки, нічого не роблять, а тільки все і всіх паплюжити вміють, ганьба вам, сплєтнікі непотрібні!
Відповісти
докажи ,що ти кращий і більш допомагаєш
Відповісти
Лобач ніколи не поїде на передову. Він боягуз
Відповісти
Звідки така впевненість, що Лобач в Луганську? Бо він сам сказав чи Кралюк віддзвонився? Мізками розкиньте трохи! Вони виїхали 13 серпня, а 14 вже Кралюек каже, що Лобач носить поранених. Де він їх носить? В кращому випадку вони б доїхали десь до Дніпропетровська з таким темпом і такою відстанню.
Відповісти
Я коментів не шпарю, а скільки можу і що можу передаю на нашу армію, хоча не шикую, а ти бовдуре заткнись і побійся Бога.
Відповісти
Ти на понт не бери - докажи-недокажи. Багато хто вже доказав, щоправда не встиг цього зрозуміти. Після того як поїхав "вантаж щастя" в Айдар, звідти вже більше двадцяти двохсотих везуть. От вам і піар от вам і машина. Хто людей поверне?
Відповісти
ЗА НАШОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ЦЯ ОСОБЬ ПРОСИЛА В ДРУЗЯК БІЗНЕСЮКІВ БАБКИ, А ВІДГУКНУВСЯ ЙОГО КУМ - ЛЕХ ЛИШЕ....ПІАР ТАЙ ГОДІ, АДЖЕ ТРЕБА ДІЙСНО ЗНАТИ ЩО ТРЕБА НАШИМ ХЛОПЦЯМ, А НЕ КУПИТИ ЗЛУМКА Й ВИЇХАТИ ЗА ЛУЦЬК, ЗРОБИТИ ФОТО Й ПОТИМ ГУЛЯТИ З ДЕВЧОНКАМИ В БАРИ РІВНОГО
Відповісти
надеюсь его завалят там сами ребята с АТО
Відповісти
Останні новини
Колишній волинський регіонал поїхав волонтером на Схід, - боєць «Айдару»
14 серпень, 2014, 16:57