На Волині можуть з’явитися терористи?

На Волині можуть з’явитися терористи?
Правоохоронці закликають волинян бути спостережливими і обережними у місцях масового скупчення – заклик міліція поширила у зв’язку з надзвичайними подіями, які сталися у Дніпропетровську у п’ятницю, 27 квітня.

Нагадаємо, цього дня у Дніпропетровську об 11:57 на перехресті пр. Карла Маркса та вул. Сєрова, на зупинці громадського транспорту, о 12:20 у сквері на вул. Столярова, о 12:50 у парку ім. Чкалова, біля пам’ятника Чкалову, та о 12:55, неподалік зупинки, в урнах для сміття сталися вибухи. У результаті 29 осіб отримали тілесні ушкодження, 26 – госпіталізовано.

У застереженні волинських правоохоронців йдеться:

«Шановні громадяни! Будьте уважними, обережними і спостережливими, особливо якщо ви перебуваєте у місцях масового скупчення або відпочинку громадян. Дисциплінуючи себе, ви можете запобігти будь-яким надзвичайним ситуаціям.

Звертайте увагу на осіб, котрі перебувають поруч із вами. Завжди контролюйте ситуацію навколо себе у транспорті, культурно-дозвільних, спортивних, торгових центрах тощо. У разі виявлення залишених без нагляду речей, спробуйте встановити, кому вони належать або хто міг їх залишити. Якщо власника не встановлено, негайно повідомте про знахідку працівникам міліції.

Не намагайтеся заглянути всередину підозрілого пакета, коробки, іншого підозрілого предмета; зафіксуйте час його виявлення; намагайтеся зробити все можливе, щоби люди відійшли якнайдалі від знахідки»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пригода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хіба в Юлі з'являться нові синці, а так - нє.
Відповісти
Я х...єю с етіх рускіх.

Терористи, які підривають державу ЩОХВИЛИННО сидять в управліннях МВС, прокуратурі судах, на дорогах берут готівку з рук водіїв.
Відповісти
СБУ+МВС, шо ви нас лякаєте? Невже ви думаєте шо в тероризм хтось вірить? Соцопитування бачили? ДЕРЖАВНІ СИЛОВІ ВІДОМСТВА Є ТЕРОРИСТАМИ!
Відповісти