На Волині порахують техніку, яку можуть мобілізувати

На Волині порахують техніку, яку можуть мобілізувати
На Волині проведуть інвентаризацію техніки, яку можуть вилучити в армію, та попросять бізнес допомогти з ремонтом.

Про це йшлося 15 серпня під час засідання оперативного штабу з питань протидії загрозам національній безпеці в області, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Учасники заходу обговорили проведення в області третьої хвилі часткової мобілізації, надання соціального захисту родин, де є загиблі в зоні АТО; родинам мобілізованих; забезпечення засобами захисту військовослужбовців, матеріально-технічним станом військових частин.

На прохання голови облдержадміністрації Володимира Гунчика прокуратура, МВС та СБУ в області перевіряють стан виконання мобілізаційних планів на Волині.

Окремо йшлося про налагодження чіткої координації дій з волонтерами. Для максимально ефективної роботи у цьому напрямку вже відбулась зустріч голови облдержадміністрації з фармацевтами, наступного тижня – з самими волонтерськими організаціями.

Крім цього, розглядалося питання забезпечення медикаментами та обладнанням Луцького військового госпіталю, де наразі лікуються поранені із зони АТО.

Володимир Гунчик дав окреме доручення щодо проведення інвентаризації техніки в області, яка вилучається на потреби армії згідно Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації".

Голова облдержадміністрації повідомив, що наступного тижня відбудеться його зустріч з промисловцями та підприємцями, до яких він звернеться з проханням долучитися до ремонту транспорту, який відправлятимуть в зону АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А наш меценат не дав ще жодної одиниці техніки. Каже, що не дасть бо він Путіна підтримує. Треба вже б СБУ поцікавитися тим сепаратистом-меценатом
Відповісти
Останні новини
На Волині порахують техніку, яку можуть мобілізувати
15 серпень, 2014, 14:35