У волинської міліції - справжня «облава» на юних наркоторговців

У волинської міліції - справжня «облава» на юних наркоторговців
На Волині затримали двох наркоторговців - один продав у сільській школі 6 грам марихуани, інший хотів збути 8 грам канабісу.

Про це повідомили 30 квітня у СГЗ УМВС України у Волинській області.

Працівники Луцького РВ УМВС у Волинській області затримали 19-річного жителя села Боратин Луцького району Дмитра Б. Він протягом п’яти днів збував на території місцевої школи марихуану. За цей час Дмитро реалізував 6 грамів цього наркотичного засобу.

За цим фактом порушили кримінальну справу - за збут наркотичних засобів хлопцю молодику «світить» позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

А на території Рожищенського коледжу підзаробити вирішив 20-річний мешканець села Зоря Рівненської області Олег С., який намагався збути 8 грамів наркотичного засобу – канабіс. За цим фактом теж порушили кримінальну справу.

А у Ковелі оперативники на території однієї із шкіл затримали 25-річного місцевого жителя Романа О. При поверхневому огляді у хлопця було вилучено подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору, зовні схожу на марихуану.

До слова, затриманий у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) КК України.

Наразі Роман відпущений додому. Триває перевірка. Вилучені наркотичні засоби направлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС України у Волинській області.

Нагадаємо також, раніше повідомлялося, що у Луцьку затримали 19-річного наркодилера, який збував наркотики учням та студентам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А яка різниця між маріхуаною і канабісом?))))))))
Відповісти