Голова РДА, якого хоче звільнити губернатор Волині, просить громаду «не відстоювати» його

Голова РДА, якого хоче звільнити губернатор Волині, просить громаду «не відстоювати» його
Голова Рожищенської райдержадміністрації Вадим Дулюк (на фото), якого хоче звільнити голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, просить громаду не відстоювати його.

Про це він написав у Facebook.

Нагадаємо, 18 серпня представники рожищенської громади зустрілися з головою ОДА, аби захистити Дулюка на посаді голови РДА. До конкретних домовленостей зустріч так і не дійшла.

Натомість Дулюк пише, що поважає рішення Гунчика, і виконає його рішення, оскільки є його підлеглим.

"Він несе відповідальність і він остаточно має приймати рішення. Тому не відстоюйте більше мою персону - я теж поважаю себе і зовсім не маю бажання триматися за шкіряне крісло", - каже чиновник..



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невідємну частину у зміні влади району відіграв Шварцкоп (бурий)-голова Правого сектору Рожищ, Він своїми діями, ганебними вчинками "заслужив" ГРАМОТУ в голови РДА. Прикриваючись благодійністю(5 тис. грн. на медикаменти для військових) дозволяє собі погрожувати зброєю перед офіціантами у Мальованці.
Відповісти
Рішення приймав не гунчик, а його куратор
Відповісти
Деякі імовірні призначення голів РДА викликають неабияке здивування. напрошується думка,що чим більший ти корупціонер, тим більше шансів маєш посісти шкіряне крісло. Або губернатор хтось неабияк підставляє, пропонуючи подібні кондидатури, або все робиться зумисне, щоб повернути юнуковичівські часи.
Відповісти
Комуняк Гунчика, Романюка і тд на завжди забрати з влади, бо як мускаль прийде вони першими свої партбілЄти достануть!!!
Відповісти
сушіть весла якщо проковтнем ці зміни. Все буде марним. Гунчак готується до виборів і його не влаштовують люди з майдану та патріоти свого краю, йому потрібні старі шулери які мають стаж. Замість того щоб продовжити очищення влади, боротися з хабарниками та корупціонерами в області він повертає їх до влади.
Відповісти
Останні новини
Голова РДА, якого хоче звільнити губернатор Волині, просить громаду «не відстоювати» його
18 серпень, 2014, 19:29