У чотирьох луцьких школах - нові директори

У чотирьох луцьких школах - нові директори
У чотирьох загальноосвітніх навчальних закладах обласного центру змінилися директори.

Про це пише Волинь-нова.

Колективом навчально–виховного комплексу №9 керуватиме Олександр Дубина, котрий був директором загальноосвітньої школи №13. А замість нього працюватиме Іван Леуш, донедавна заступник директора спеціалізованої школи №5.

У навчально–виховному комплексі «Загальноосвітня школа І–ІІІ ступеня №22–ліцей» директором стала Лариса Кучер, яка працювала тут завучем із навчально–виховної роботи. Луцьку вечірню (змінну) школу очолила Анжела Масиник, колишня керівник міського управління освіти.

З новопризначеними керівниками укладено контракт терміном на один рік. Потім за результатами їхньої роботи буде ухвалено рішення про продовження співпраці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Колоду перетасували.
Люстрація!
Відповісти
Коли змінять керівника школи-інтернату???? Чи він там і помре???
Відповісти
проснулися! вже давно пора б було викласти цю інфу! але правильно - краще пізно ніж ніколи!)
Відповісти
Соррі за оффтоп (с), оце дивлюся я на колонку привітання і бачу в ній лице Клімчука. Вибачте, а хто воно таке, щоб писати нам свої привітання?
Відповісти
Середньостатистична жінка 100% підтримує середньостатистичного чоловіка!
Відповісти
Він Борис Петрович Клімчук, якого поважають люди, а ти середньостатистичний чоловік
Відповісти
коли зминять директора школи номер 2 там немае дисциплини пьяници працюють не виходять на роботу и отримують зарплату
Відповісти
ганьба директору гімназії №4 (число чотири, як каже сам директор Мишковець). шо він там тільки не вичворяє: бере хабарі за влаштування на роботу, таким чином роздуває штат працівників, а потім вчителі по 3-8 годин мають. Звільнити негайно!!!!!!!!!
Відповісти
а яка такса? чи Ви особисто давали... а так що більш нікуди на роботу не брали?? чи Ви керуєтесь ББС ( Баба Бабі Сказала). Знаю його як хорошого вчителя і класного професіонала, та й до реяі, якщо там так погано то в Луцьку є ще 25 пристойних навчальних закладів, може там годин більше...
Відповісти
Жаль, что нашего директора забрали. Школа 13. Профессионал, патриот, хозяйственник. Есть надежда, что новый будет не хуже
Відповісти
в нас Липини як в дурдомі , директор школи як завжди по партійній квоті і до того ще й вчитель малювання...а здаваню грошей на школу нема кінця і краю!!!!!!!!!!!!!! навіщо взагалі така школа як що існує тільки за батьківські гроші !???????
Відповісти
про яку чесну Україну іде мова якщо діти тільки і чують від батьків що ті тільки те і роблять що здають гроші на школу !!!!!!
Відповісти
Краще б змінили директора 4 гімназії,який лопатою гроші загрібає і з дітей гроші за медалі вимагає!
Відповісти
Ура! Недожко хабарник гуд бай!
Відповісти
А ви поскачіть і все пройде. А хто не скаче той москаль
Відповісти
в 22й школе хороший директор был, поднял отлично школу! будем надеяться что пани Кучер будет дальше достойно руководить, она давно там завуч, да и человек хороший)))
Відповісти
і сміх і гріх, а директора 26 школи колись поміняють чи його зі школи вперед ногами винесуть??? сама безобразна школа у місті і через таке недолуге керівництво. Вчителі з хорошими годинами переважно родичі або жінки потрібних директору людей. Всі свої питання рішають, а навчання дітей на останньому місці. За усе з батьків гроші збивають і схиляють батьків до репетиторства.
Відповісти