Донецькі терористи стріляють з психлікарні

Донецькі терористи стріляють з психлікарні
Терористи перетворили психлікарню в Донецьку на вогневу точку.

Про це пише ТВі.ua з посиланням на працівників медзакладу.

440 хворих, у тому числі 200 лежачих, які перебувають у старомихайлівському психоневрологічному будинку-інтернаті, опинилися в зоні перехресного вогню і без належної медичної допомоги. Керівництво інтернату втекло від обстрілів, наразі доглядають пацієнтів, серед яких є і буйні, 7 медсестер і санітарок.

Бойовики встановили на території лікарні мінометні установки і періодично проводять обстріли українських військових. Усі прохання прибрати з території інтернату вогневу точку і пожаліти важко хворих людей залишаються марними.

"Ми зверталися за допомогою до фонду Ріната Ахметова, до місцевої влади, всі вони звітують, що людям надано допомогу, проте в реальності нічого не зроблено. Навіть не організований підвіз питної води з резервуарів, які буквально в 2 км - на шахті ім. Абакумова", - розповіли медики.

Частина медперсоналу лікарні сьогодні не змогла потрапити на роботу. Бойовики "ДНР" не пропустили їх через свій блокпост, мотивувавши це тим, що українські військові скоро почнуть наступ.

На питання про долю людей, які потребують постійного медичного догляду та ліків, бойовики відповіли: "Це війна. Недоліки можуть бути".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Донецькі терористи стріляють з психлікарні
19 серпень, 2014, 19:45