В Струмівці поблизу Луцька шастає чупакабра?

В Струмівці поблизу Луцька шастає чупакабра?
В селі Струмівка Луцького району справжній переполох: невідома тварина краде кролів та курей.

Про це пише газета Волинь-нова.

Про це редакцію видання повідомили телефонним дзвінком.

Журналісти, які прибули до Петра Гримайла, місцевого жителя, виявили, що телефонував не він. Іменем чоловіка представився якийсь невідомий. Між тим, Петро підтвердив, що цієї зими та весни на кролів та курей в селі дійсно нападає якась тварина.

«У нас кролі не пропали, бо в хліві, але в багатьох сусідів повитягало. Причому не з'їло їх, тільки задавило і випило кров, — розповів Петро Гримайло. — Всі тушки були на місці. Дехто навіть капкани ставив, але ніякий звір у них не потрапив. А в одного з односельчан звір перестрибнув двометрову огорожу з сітки і зверху навіть залишилися жмутики рудої вовни. Якщо порахувати, то за зиму в людей пропало близько ста кролів».

Місцеві жителі все приписують загадковій чупакабрі. Якщо вірити місцевим жителям, на невідомого звіра навіть собаки не реагують.

По сусідству з Гримайлами звір також витягнув кроликів. Притому виламав клітку. Напад на вуханів був і в господарстві Леоніда Шеремети. Він не дорахувався дванадцяти кролів. Залишилася тільки одна кролиця. Усі тушки валялися на подвір'ї. Лишень в однієї звір виїв нутрощі. Але у цього господаря власна версія, хто ж витягає кролів.

«Я бачив рудого пса, — розповів Леонід Шеремета. — Вистрибнув через огорожу. У садку живе кілька бездомних собак, то вони тягають кролів. Я вже і до дільничного звертався. Хотів сам позабивати тих собак, але дільничний заборонив це робити».

У той же час дільничний Василь Вітер запевняє, що з подібними заявами ніхто до нього не звертався. Як з'ясувалося, напади на кролів були і в сусідніх Підгайцях.

Наразі чотирилапий злодій не зловлений, тож селянам залишається ще більше пильнувати свої господарства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть, будь ласка, як можна довести факт звернення (усного звернення) до дільничого інспектора?
Відповісти
Останні новини
В Струмівці поблизу Луцька шастає чупакабра?
03 травень, 2012, 09:26