Волиняни з «Азова» повернулися додому. ФОТО

Волиняни з «Азова» повернулися додому. ФОТО
П'ятеро бійців волинського "Правого сектору", які воюють на Сході у складі батальйону "Азов", повернулися на декілька днів до Луцька.

Зустрічали їх родичі, близькі та друзі гучними оплесками.

Лідер "Правого сектору" Волині Павло Данильчук зазначив, що повернулися бійці ненадовго і у справах.

"Це лише частинка наших хлопців, які повернулися. Повернулися ми на кілька днів. Більше приїхали по справах, тому що батальйон "Азов", де ми воюємо, багато хлопців з "Правого сектору" потребує багатьох речей. Зокрема, ми приїхали, щоб трохи поповнити наше матеріальне становище. Думаю, що наступного тижня повертатимемося назад", - каже Данильчук.

За його словами, батальйон "Азов" не сидить в окопах, як багато військових, а виконує певні спецзавдання по звільненню тих населених пунктів і міст, які підконтрольні сепаратистам.

"Всі живі. Не хочу говорити чогось поганого, але фактично ми один з небагатьох підрозділів, де немає жодного пораненого. Дай Боже, так лишиться до кінця", - наголосив лідер "Правого сектору" Волині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в якому місті вони були???
Відповісти
Марьїнка, Ілловайськ, Маріуполь, якщо на стільки цікаво...
Відповісти
А у яких зназваних міст велися бойові дії???
Відповісти
А якщо вже на стільки цікаво То Данильчук і компанія в своєму стилі, коли Майдан розганяли він втік до Луцька, коли батальйон почав бої за Ілловайськ Данильчук і Ко поїхали на вигадану ротацію!!!
Тому судячи з останніх новин коли в бою за Іловайськ гине зовсім молодий хлопець з Волині, а перед тим пишуть що Волиняни з батальйону Азов приїхали на ротацію то стає очевидно, що Данильчук і Ко не представляють Волинян які проливають кров на Сході України!!!
Відповісти
Якщо на те пішло то ця компанія брала участь в боях за інші міста де також гинули люди, як бачу що якісне виконання наказів і збереження життя зараз не у фаворі і про нас почнуть говорити добре тільки тоді коли ми загинемо. Я, як один з тих хто приїхав повністю відповідаю за свої слова, я бачив смерть і кров тому не вам судити і вирішувати коли мені на кілька днів приїхати додому. Для кожного з нас це може бути остання ротація....
Відповісти
Наши родные защитники! Спасибо за покой в наших городах,где нет ато.
Відповісти