Юнак отримав 4 роки за торгівлю наркотиками

Юнак отримав 4 роки за торгівлю наркотиками
Юного жителя міста Луцька за торгівлю наркотиками засудили до 4 років позбавлення волі.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

Ярослав, здобувши середню освіту, ніде не вчився, відтак - не знайшов роботи. Не бажаючи працювати на будівництві, юнак вирішив зробити доступнішими шляхами.

Прикупивши необхідний товар (марихуану та амфетамін) у незнайомої особи, юнак, не вагаючись, почав підшуковувати клієнтів. Правда, ними виявилися працівники міліції. Здійснивши чотири оперативні закупівлі марихуани та амфетаміну, міліціонери затримали норкоторговця і порушили кримінальну справу за ч. 1 і ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) КК України.

Розглянувши матеріали кримінальної справи, суд, враховуючи щире каяття підсудного і те, що збуті наркотики все ж не потрапили до споживачів, вирішив призначити Ярославові покарання із застосуванням ст. 69 (Призначення більш м’якого покарання, ніж передбачено законом) КК України.

Таким чином молодик «наторгував» собі чотири роки позбавлення волі без конфіскації належного йому майна, - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Юнак отримав 4 роки за торгівлю наркотиками
03 травень, 2012, 11:10