Повідомили, коли оголосять вибори до Верховної Ради

Повідомили, коли оголосять вибори до Верховної Ради
Рішення щодо розпуску Верховної Ради цього скликання буде прийматися, коли настануть конституційні підстави, а саме в День незалежності, 24 серпня

Про це журналістам у Миколаєві заявив президент України Петро Порошенко, - передає Еспресо.TV з посиланням на прес-службу глави держави.

«Рішення буде прийнято тоді, коли настануть конституційні підстави, а їх час, як відомо всім, припадає на День незалежності», - відзначив Порошенко.

Він зазначив, що буде проводити консультації з фракціями та керівництвом Верховної Ради щодо цього питання. «У своїх рішеннях я буду керуватися прагненням українського народу, а він вимагає перезавантаження, вимагає люстрації. Вибори є найкращою формою люстрації», - наголосив президент.

При цьому він додав, що за останніми даними, підтримка народом проведення дострокових парламентських виборів перевищує 80%.

Нагадаємо, раніше радник президента Олег Медведєв заявляв, що указ про розпуск Верховної Ради і проведення дострокових виборів українського парламенту Порошенко підпише наступного тижня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили, коли оголосять вибори до Верховної Ради
21 серпень, 2014, 16:55