«Посадили» працівника колонії, який побив в’язня

«Посадили» працівника колонії, який побив в’язня
Колишнього молодшого інспектора відділу нагляду та безпеки Цуманської виправної колонії №84 Володимира Прокосу Ківерцівський районний суд засудив до трьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах на строк 2 роки та штрафу в сумі 8500 гривень.

Про це повідомив начальник відділу підтримання державного обвинувачення в судах прокуратури Волинської області Олександр Шпота, інформують у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, кримінальну справу щодо працівника колонії за фактом перевищення влади або службових повноважень порушили у лютому 2012 року.

Досудове слідство встановило, що цей інспектор безпідставно вдарив кулаком в обличчя та завдав ще кількох ударів ногами по тулубу одному із засуджених, спричинивши йому тілесні ушкодження.

Визначаючи міру покарання, суд врахував ряд пом’якшувальних обставин та зважив на те, що виправлення екс-правоохоронця можливе без ізоляції від суспільства, й звільнив його від призначеного основного покарання з випробувальним терміном на 1 рік.

Вирок набрав законної сили й оскарженню не підлягає, йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Посадили» працівника колонії, який побив в’язня
03 травень, 2012, 14:01