Волинським військовослужбовцям передали амуніцію. ФОТО

Волинським військовослужбовцям передали амуніцію. ФОТО
Нещодавно "Самооборона Майдану Волині" вчергове надала необхідну амуніцію для декількох батальйонів, що нині воюють на Сході.

Так, працівникам управління МВС у Волинській області, що нині перебувають у зоні АТО переслали 10 розвантажувальних жилетів, - повідомляє прес-служба самооборонівців.

Також самооборона передала військовим Першого батальйону територіальної оборони Волинської області 23 комплекти додаткового кевларового захисту для плечей та шиї, а також 69 одиниць розвантажувальних модулів системи Molle. Забезпечуємо наших волинських бійців всім чим можемо, що в наших силах. Дякуємо усім, хто підтримує усю цю діяльність.

Окрім цього розпочали допомогу батальйону "Крим", який складається із донеччан та кримських татар та дислокується на базі батальйону "Донбас". Бійці військового формування звернулися до Самооборони Майдану Волині із проханням про допомогу. Так, завдяки волонтеру Роману Мартинюку та Спілці ветеранів Афганістану Самооборона передала бійцям 10 "народних" бронежилетів.

А у п’ятницю, 22 серпня, з Луцька виїхало авто «Автомайдану України» з активістом Геннадієм Хомутінкінім, який доставив 10 пар наколінників, 10 пар – налокотників, п’ять рацій. За півтора дні до відправлення вдалося купити тепловізор за 4500 доларів. Кошти на його купівлю передали підприємці із Криму, яких відшукав заступник керівника Штабу Самооборони Волині Сергій Чуріков.

"Не дивлячись на те, що колеги-волонтери стверджували, що знайти його (тепловізор – ред.) практично неможливо, відправили тепловізор з дальністю 1200 м, про що так просили хлопці. В четвер знайшли тепловізор, в сусідній державі, а вже в суботу з самого ранку він поїхав в зону АТО! Для волинської Самооборони немає нічого неможливого!", – пояснив Чуріков.

Самі ж спонсори недешевої покупки – кримські татари, які нині живуть в окупованому Криму. "Із зрозумілих причин, я не можу надати інформацію про них. Скажу лише, що хлопці татарської національності і дуже ображались, коли їм в Києві сказали, що Крим це вже не Україна. Коли є воїни з Криму, що воюють за Україну, коли є Громадяни, що на окупованій ворогом території допомагають нашій боротьбі, це – наша земля! А росіяни там тимчасово! Крим – це Україна!", – переконаний самооборонівець.

Також, сьогодні, 25 серпня, ми закупили шовний матеріал на суму 2 тисяч 437 гривень, а також антисептики та стоматологічні матеріали на суму 527 гривень для медичної частини 51-ї механізованої бригади, а конкретно капітану медичної роти Юрію Гульчуку.

Окрім цього відправили побратимам з Майдану, які служать в Національній гвардії у селі Дебальцеве п’ять палаток, чотири каремати та ящик продуктів. Все це вдалося закупити на суму близько тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці!
Відповісти
Останні новини
Волинським військовослужбовцям передали амуніцію. ФОТО
25 серпень, 2014, 17:45