Луцькі активісти відвідали обласний оперативний штаб

Луцькі активісти відвідали обласний оперативний штаб
28 серпня в четвер активісти "Автомайдану України" відвідали обласний оперативний штаб, створений головою ОДА для вирішення проблем, пов'язаних із ситуацією в країні.

Як раніше розповідав сам Володимир Гунчик, завдання цього формування – вирішення питань безпеки, антитерористичної діяльності, мобілізації, а також надання допомоги сім’ям військовослужбовців, співпраця з волонтерами, - повідомляє прес-служба Автомайдану України.

Цей штаб функціонує уже близько місяця, проте реальної допомоги волонтери, які допомагають армії фактично із самого початку АТО, - не відчувають. З таким питанням і прийшли представники "Автомайдану України".

Головний спеціаліст сектора оборонної роботи Віктор Шрамко розповів, що механізми співпраці між владою та організаціями, які можуть допомагати військовим, розробляються, продемонстрував автомайданівцям умовну схему їх координації.

Також він пояснив, що вирішення деяких питань займає багато часу тому, що вони вирішуються не на рівні області, а на рівні Кабміну.

Борис Кондратюк, секретар оперативного штабу, пообіцяв посприяти волонтерам у вирішенні питання забезпечення солдат теплим одягом (формою, білизною), яке з погіршенням погодніх умов стає все більш актуальним, та палива і транспорту, яким відвозять допомогу солдатам в зону АТО (надішлють відповідні звернення нафтотрейдерам, які працюють на Волині) та ін.

Загалом Кондратюк запевнив, що обласна влада готова до співпраці з волонтерами, готова допомагати, але постає лише одне логічне питання - чому все це не було зроблено раніше?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
“Відповідальність за ситуацію, що склалась в Іловайську, значною мірою несуть два підрозділи і керівники, які самовільно залишили позиції, поставивши під загрозу існування своїх бойових товаришів”, - сказав Порошенко.
А там була 51-ша і 93-тя ще ...
Відповісти
Останні новини
Луцькі активісти відвідали обласний оперативний штаб
28 серпень, 2014, 18:03