Лучанину світить «кримінал» за любов до кольорових металів

Лучанину світить «кримінал» за любов до кольорових металів
Нещодавно волинські правоохоронці впіймали злодія, який скоїв щонайменше 16 крадіжок.

Як повідомили 4 травня у СЗГ УМВС України у Волинській області, працівники карного розшуку Луцького РВ УМВС затримали 34-річного лучанина Руслана К.

Чоловік у минулому вже відбував покарання у місцях позбавлення волі. Після звільнення ніде не працював, тож заробляв собі на життя крадіжками. Як правило, чоловік «спеціалізувався» на крадіжках цінних металів із дачних будинків і новобудов, які знаходилися на території міста та району.

Здебільшого злодій проникав до помешкань через вікно, звідки викрадав металеві вироби. Для прикладу: у березні із приміщення новобудови у селі Тарасове Луцького району зловмисник викрав 100 метрів мідного кабелю.

Здобуті злочинним шляхом речі Руслан здавав у пункти прийому кольорових металів, за що отримував «зароблені» кошти. Таку собі «зарплату» згодом витрачав на власні потреби.

До слова, кілограм міді на «чорному» ринку нині коштує близько 40-50 гривень, бронза і латунь – 20-30 гривень, алюміній – 8-10 гривень, нержавійка – 10 гривень за кілограм.

Зважаючи на те, що за один раз він міг «підняти» чималу суму, такий заробіток чоловіку подобався. Нині правоохоронці встановили причетність підозрюваного до скоєння 16-ти крадіжок.

Наразі проти чоловіка порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України, триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанину світить «кримінал» за любов до кольорових металів
04 травень, 2012, 12:18