Терористи кажуть про наступну зустріч у Мінську

Терористи кажуть про наступну зустріч у Мінську
Учасники контактної групи по Україні, зустріч якої відбулася в минулу п'ятницю в Мінську, попередньо домовилися зустрітися через 7-8 днів.

Про це повідомив "прем'єр-міністр" самопроголошеної Донецької народної республіки Олександр Захарченко в ефірі "Коммерсант ФМ", пише Газета.ua з посиланням на РИА Новости.

"Попередньо домовилися через 7-8 днів знову зустрітися. Вони повинні висловити свої побажання. За попередньою домовленістю? Буде розширена група. З апарату президента України повинні були приїхати люди. Прізвищ ще не знаю - в процесі (узгодження). Від Донецька -Луганска, в будь-якому випадку, буде Пургин, Карякін. Коли зрозуміємо, хто буде з боку України, тоді будемо дивитися - або я, або я туди, може бути, просто не поїду. Від Росії - Зурабов", - заявив Захарченко.

Нагадаємо, у п'ятницю в Мінську відбулася друга зустріч контактної групи з врегулювання ситуації на сході України. Результатом зустрічі стала домовленість про про перемир'я і про міжнародний моніторинг за його дотриманням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Терористи кажуть про наступну зустріч у Мінську
07 вересень, 2014, 18:25