Світовий банк надасть Волині 30 мільйонів доларів

Світовий банк надасть Волині 30 мільйонів доларів
Волинська область нині перебуває на фінальному етапі підготовки до впровадження проекту Світового Банку у галузі охорони здоров'я.

Про це повідомляє прес-служба Волинської обласної державної адміністрації.

Волинь виграла грант у розмірі 30 мільйонів доларів на модернізацію медицини краю та профілактику серцево-судинних та онкологічних захворювань.

Голова ОДА Володимир Гунчик зауважив, що проект модернізації медицини є одним із пріоритетних для влади області, його реалізація під прискіпливою увагою.

"Успішне втілення таких проектів на територій нашої області суттєво зміцнить позиції регіону, дасть можливість якісно вдосконалити медичні послуги для населення", - зауважив він.

Представник Світового Банку в Україні Паоло Карло Беллі зазначив, що проект передбачає як оновлення обладнання та приміщень, так і підвищення кваліфікації персоналу. І керівництво Світового Банку ставить конкретні цілі, зокрема у зниженні смертності від серцево-судинних та онкологічних захворювань в Україні, насамперед завдяки профілактичній та роз'яснювальній роботі серед населення.

Окрім того, представник Світового Банку наголосив і на необхідності широкої інформаційної кампанії, щоб люди розуміли, для чого, для кого і яким чином реалізується проект модернізації медицини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ваші гроші в надійних руках
Відповісти
На 30 лімонів надрукують просвітницьких папірців.
Відповісти
А люди відчують дане поступлення??? При теперішній платні невистачає коштів щоб навіть обстежитись, а на лікування взагалі відсутні кошти тому люди і хворіють бо не мають змоги навіть запобігти своєчасно хворобі.
Відповісти
А хто зараз може лікуватись??? В простих службовців взагалі на зарплату лишили копійки, навіть на хліб не вистачає.От захворіє така людина і куди їй іти???Хто допоможе???
Відповісти
Останні новини
Світовий банк надасть Волині 30 мільйонів доларів
12 вересень, 2014, 21:51