У Луцьку на переході збили дівчину. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку на переході збили дівчину. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку водій позашляховика на пішохідному переході збив дівчину.

Аварія сталася на вулиці Ковельській 16 вересня близько 14:00.

За попередніми даними, водій позашляховика рухався у напрямку Старого ринку. В районі перехрестя вулиць Ковельської і Романюка автомобіль скоїв наїзд на пішохода.

Водій автомобіля Олександр визнає свою провину у скоєному. Проте чоловік стверджує, що допустиму швидкість руху не перевищував і не побачив дівчину на пішохідному переході.

«Спереду мене не було жодної автівки, а з іншої сторони дороги на переході стояв автобус, позаду якого вискочила постраждала», - стверджує водій позашляховика.

Олександр запевняє, що дівчина після аварії сказала, що їй раптово стало погано, ще до того, як вона почала переходити дорогу.

«Унаслідок аварії людина отримала тілесні ушкодження. Після того, як її оглянуть медики, можна буде робити вже якісь припущення. На даний момент на місці події триває розслідування і встановлюються усі обставини цієї ДТП»,- розповів інспектор ДПС міста Луцька Віктор Крутчай.

Після дорожньо-транспортної пригоди постраждалу забрала швидка у міську лікарню.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жду коментарів типу: "Мажори дістали", "Водії козли" і т.д. ))))))))))))))
Відповісти
Судячи з вееличини тормозного шляху цей урод "допустиму" швидкість перевищив щей добре.... Цікаво а чого тільки 1 колесо тормозило, а сорі не побачив це ж УАЗік.....
Відповісти
Для джипів у Луцьку правила окремі. Гасають, як божевільні. Коли дивлюсь, як вони їздять, мені теж стає погано ще до того, як переходити дорогу.
Відповісти
не прийнято пропускати пішоходів на "зебрі"! У нас - гейропа....
Відповісти
Цілковита брехня, гнав на велицезній швидкості, дівчина переходила дорогу по переходові. Спокійно, всі машини зупинилися, а він гнався швидкість була більше 100 км. Дуже шкода дівчини, адже вона нівчому не винна. Вона перелетіла через його машину вдарилася ще об бровку. Водій козел, а швидку викликав я так розумію автор посту.
Відповісти
якби в нього швидкість 100 км/год була, дівчинку не в лікарню а в морг забирали б.. писати не обдумуючи шкідливо для здоровя
Відповісти
якби його швидкість більше 100 км/год була, дівчину в морг забирали б а не в лікарню.. перед тим як коменти писати потрібно обдумувати що ти пишеш або хоча б мати досвід в таких ситуаціях
тормозний шлях на цьому кориті був би більше 50 метрів
Відповісти
Я бачів все на свої очі, водій говорить не правду, свідків багато. Дуже багато. І всі бачіли як це сталося. І швидкість внього була не нормальна, правила порушив на 100%. І ззаду ніякого автобусу вона не виходила і не вибігала. Брехня. Збив признай вину і сиди мовчі.
Відповісти
Винуватий водій повністю, дівчина не порушувала правил дорожнього руху. Дівчина ішла на переході. а коли всі машини зупинилися і стояли, то цей водій гнався...
Відповісти
Якщо ти пішохід, то для тебе ніяких правил немає чи що?! Так, може джип і бистро їхав,не спорю, але цій дівчині слід було подивитись на дорогу перед тим як йти....а то так - я пішохіді і мені наср*ти на всіх, всі мають різко зупинятися коли я йду.....)) я теж пішохід і я ніколи не перейду дорогу не подивившись і не переконавшись,що йти можна......і навіть багато машин пропущу аби не потрапити під колеса автомобіля........так,що треба бути уважним коли переходиш дорогу, навіть, на пішехідному переході!!!
Відповісти
А якщо вона впевнившись що машин немає почала рух, а автомобіль збив її на другій частині дороги?
Відповісти
як вона могла впевнитись , що машина не їде, якщо по вашому він їхав на високій швидкості так ,що його можна було побачити........знаєте....він не міг розвинути швидкіст до 100 і більше км/год за лічені секунди....значить він вже їхав по дорозі з такою швидкістю, але дівчина на нього уваги не звенула.....
Відповісти
риса украинця николи не визнавати свою провину
Відповісти
Якщо ви не бачили як це сталося навіщо говорити і писати щось? дівчина подивилася по сторонах і всі машини стояли коли вона почала іти, під самий кінець коли вона дійшла до бровк, біля самої бровки вилетіла машина і збила її. водій надіявся що швидко проскочіть, не встиг
Відповісти
як раз водій і визнав свою провину...
Відповісти
таких треба лишати прав
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на переході збили дівчину. ФОТО. ВІДЕО
16 вересень, 2014, 14:52