У Луцьку Микола Кумановський дасть перший майстер-клас

У Луцьку Микола Кумановський дасть перший майстер-клас
Відомий художник Микола Кумановський вперше проведе майстер-клас.

Оганізатори запрошують усі охочих долучитись до зустрічі на тему «Передчуття громадянської війни» та спробувати свої сили в образотворчому мистецтві.

"Для цього не потрібно бути художником, не потрібно вміти професійно малювати. Потрібно лише наважитись. Кумановський не лише ділитиметься власним досвідом, а й продемонструє свою унікальну техніку, що вирізняє його серед інших. Малювати будуть гуашшю, вугільним олівцем та сангіною", - пишуть організатори.

"Якщо Ви відчуваєте інтерес до мистецтва, бажаєте дізнатись, як працюють художники та спробувати власноруч створити копію улюбленого фрагмента або творчу інтерпретацію, тоді вам варто відвідати захід", - зазначають вони.

Майстер-клас відбудеться 21 вересня об 11.00 у галереї мистецтв "Арт-Кафедра", що в СОК «Адреналін Сіті» (вул.Карбишева, 1).

Довідка:
Микола Кумановський - сучасний український художник(графік). Був го­ловним художником Волинського театру ляльок та головою Клубу творчої молоді. Створив меморіальну дошку, присвячену гетьману України Івану Виговському (Художній музей у Луцьку), а також макет меморіальної дошки з присвятою українському поету-лицарю Данилу Братковському. Учасник багатьох виставок та художніх проектів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку Микола Кумановський дасть перший майстер-клас
18 вересень, 2014, 10:49