Опозиційний блок: Хто як не ми?*

Опозиційний блок: Хто як не ми?*
Толерантність і компроміс – дві необхідні складові задля мирного завтра в Україні.

Не право сили, а сила права – ось запорука виходу із найзаплутанішого лабіринту. Політичного, соціального, економічного, словом, того, у якому на сьогоднішній день опинилася країна. Ситуація, щоправда, не нова і зовсім не секрет, що розплутати клубок наших негараздів бралася не одна політсила.

А скільки було лідерів – вже й не пригадаєш! Усі, як один: знаючі, перспективні, уміють тримати ніс по вітру – та зиску від них ніякого! Цілих 23 роки! Народ втомився: вірити, чекати, обманюватися, зрештою… Тому люди свої сподівання на зміни асоціюють із жовтневими виборами. Для когось вони дочасні, ймовірно, не вельми бажані, але для більшості – шанс побачити країну іншою.

Прагне цього і «Опозиційний блок». До нього увійшли одразу шість партій центриського спрямування: «Партія розвитку України», «Україна вперед», «Партія державного нейтралітету України», «Трудова Україна», партія «Центр» (очільник – Вадим Рабинович) та партія «Нова політика». Примітно, що новостворений «Блок» виступатиме проти війни на Донбасі, однак говоритиме про це виключно з позицій єдності. Таке на Форумі «Мир. Стабільність. Відродження» заявив голова виконкому Партії розвитку України Сергій Ларін.

«Ми рішуче виступили проти війни, проти агресії у всіх її видах і проявах. Ми – партія миру на противагу всім партіям війни»,- сказав він.

За словами Вадима Рабиновича, під прапором «Опозиційного блоку» зібралися представники не лише партій, а й більш як 50-ти об'єднань з усіх регіонів країни, які поділяють ключові на сьогодні принципи. По-перше, це засудження війни у середині країни, по-друге, підтримка курсу розвитку економіки. Усі сили мають бути спрямовані на не на її розвал, а – модернізацію. Хоча підняти з колін те, що послідовно добиває діючий уряд, завдання надскладне. Також «опозиціонери» виступають проти тотальної корупції, за суверенітет і цілісність.

«Ми за єдину і неподільну Україну.Але таку, у якій кожен відчуватиме себе не рабом, а повноправним громадянином», - сказала прихильниця ідей нової політсили волинянка Валентина Лабнюк.

Отже, Мир, Стабільність, Відродження чи хаос, кровопролиття, злидні? По-моєму, вибір очевидний. Тож давайте усі разом повернемо Україні майбутнє, а громадянам – впевненість у завтрашньому дні!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно писати - "Кремлівський блок"
Відповісти