Ковельські діти відправили лист донькам Путіна

Ковельські діти відправили лист донькам Путіна
Олексій, Маркіян, Маріана та Іванна Сидоруки звернулися з листом до Марії та Катерини, які є дочками російського президента Володимира Путіна, щоб вони попросили свого батька припинити воювати з Україною.

Юні ковельчани переконані, що діти Путіна теж хочуть миру на землі, - повідомляє ПроКовель.

Діти розповіли Марії та Катерині, що вони проживають у Лесиному краї, неподалік Колодяжного (Волинська область), що їхня бабуся по лінії батька у Велику Вітчизняну війну, де пліч-о-пліч проти фашизму воювали і росіяни, і українці, і білоруси та інші народи колишнього Радянського Союзу, пережила німецький концтабір, а бабуся дітей Володимира Путіна зазнала голоду і холоду в блокадному Ленінграді (нині Санкт-Петербург).

Окрім цього, діти з’ясували, що обоє дідусів - Путін і Сидорук - у той час воювали на фронтах і щодня наближали славний День Перемоги над гітлерівськими окупантами, як могли.

«Не убивайте наших дедов, отцов, старших братьев за то, что мы очень любим свою Украину! Все люди на Земле должны жить мирно. Война – это большой грех и большое зло», - написали діти.

Діти з багатодітної ковельської родини Сидоруків уже відправили листа до Марії та Катерини Путіних. Вони сподіваються, що їхнє послання дійде до адресатів, його прочитають та адекватно відреагують на прохання юних українців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: війна, листи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чекайте, а хіба з Ковеля діти, що листуються зі знаменитостями, не писали листа Путіну? Чи це скоро вся Волинь листами займеться? Нема більше ідей, закінчилися... (:
Відповісти
як написати листя путіну підкажіть я учениця 7 класу якщо лбиш Україну підкажіть блін я випишу всьо про шо я думаю пліз я надіюсь вашої допомоги напишіть мені всьоціальних ситях я записана там : Ірина Житарюк знайдіть і відпишіть якшо поважаєте неньку Україну
Відповісти
Точно, плагіат чистої води у ролі міської ради. І сміх і гріх - "какой портрет, какой пейзаж"
Відповісти
А плагіат ще той, вкрали ідею "юних дипломатів" з Ковеля, ха-ха-ха. Хто ж злодій: місцеві депутати без мізків чи якісь там таємничі покровителі дітей?
Відповісти
я хочу написати листа путіну як це зробити поможіть якщо любите Україну пліз
Відповісти
Останні новини
Ковельські діти відправили лист донькам Путіна
18 вересень, 2014, 13:16