Блохін не заслуговує невтішних слів, - Кварцяний

Блохін не заслуговує невтішних слів, - Кварцяний
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний заступився за колегу і колишнього наставника "Динамо" Олега Блохіна, якого звільнили з посади через незадовільні результати навесні 2014 року.

Головного тренера "Волині" Віталія Кварцяного після матчу з "Динамо" київські журналісти попросили порівняти нинішнього наставника киян Сергія Реброва та Олега Блохіна, який очолював команду в недавньому минулому, - пише Дзеркало тижня.

За словами Кварцяного, київські журналісти занадто критикують Блохіна, який не заслуговує таких невтішних слів і відгуків.

"Не хочу порівнювати, не в моїй компетенції. Я думаю, Блохін працював, як міг. У нього були гарні ігри, він патріот Динамо. Шкодую, що його кусають постійно. Ви всі не праві. Лити бруд в Інтернеті на таку людину - це непорядно, це несолідно. Він тренував вдало збірну України. Чемпіонати, Кубки, першості - це все нісенітниця. Він у світі зайняв восьме місце, а ви, кияни, кусаєте його постійно. Мені, як людині, який тренує, це не подобається. Мене, людини з периферії, це дуже злило", - заявив тренер "Волині".

За словами Кварцяного, Ребров, як і Блохін, патріот "Динамо", а головне - перспективний тренер, з яким його команда може досягти великих успіхів.

"Реброва теж пов'язує історія з "Динамо", сильний футболіст, від нього виходив дух пріоритету на полі, лідера - ці якості він реалізує, як тренер. Маючи хороших гравців, він робить хорошу ротацію. Ребров використовує сучасні технології, стежить за тенденціями. Він налаштовує і реалізовує сучасні напрямки. Нам приємно, що київське "Динамо" рухається в правильному напрямку. Але ще раз попрошу згадати, хто такий Блохін - його не можна дуже чіпати, це несолідно", - підсумував Віталій Кварцяний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.