Путін хоче реалізувати Придністровський сценарій, - Геращенко

Путін хоче реалізувати Придністровський сценарій, - Геращенко
Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко вважає, що заяви про сепаратистські вибори на Донбасі свідчать про провал Мінських домовленостей.

Про це передає Еспресо.TV.

«Якщо це не блеф, то можна говорити про те, що мирні домовленості в Мінську ні до якого результату не привели», – вважає Геращенко.

«За мирними домовленостями планувалось деяке поступове повернення даних території в суверенітет України. А даний розвиток подій не дозволить того зробити. Ймовірно, Володимир Путін вирішив піти за схемою Придністровського конфлікту», – зазначив радник міністра внутрішніх справ.

Він додав, що Путін взагалі дуже прицільно дивиться на те, як реагує Захід. Тобто: дали йому забрати Крим – все нормально, почав з середини підривати Україну – теж йому ніхто нічого не зробив.

«Після збиття малайзійського літака «пошуміли» в пресі – це теж нічим не закінчилось. Теж саме подібне пройшло й після введення на територію України російських регулярних військ. Він зупинився, дав трохи часу для перепочинку, а далі – знову розвиватиме ситуацію за своїм сценарієм», – зазначив Геращенко.

Геращенко також додав, що за даними розвідки, російська регулярна армія не бере участі в обстрілах українських військових. Та президент Росії настільки забезпечив терористів зброєю та боєприпасами, що ті роблять те, що вважають за потрібне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.