Громадські інспектори контролюватимуть маршрутчиків та тролейбусників

Громадські інспектори контролюватимуть маршрутчиків та тролейбусників
Громадські інспектори контролюватимуть роботу водіїв тролейбусів та маршрутних таксі Луцька, зокрема здійснюватимуть перевірку за дотриманням «Етичного кодексу водія».

Про це стало відомо під час сесії Луцької міської ради у середу, 24 вересня.

Громадськими інспекторами можуть бути лише представники громадських організацій, зареєстрованих в установленому законом порядку, а не фізичні особи.

Працюватимуть вони на волонтерських засадах.

За попередньою заявою управління транспорту та зв'язку представникам волинських ГО видаватиме посвідчення, пред’явивши яке у будь-який час роботи маршрутки громадський інспектор матиме право безперешкодно здійснювати громадський контроль.

Нагадаємо, більше року тому Луцька міська рада прийняла рішення «Про затвердження «Етичного кодексу водія таксі й маршрутного таксі».

Зрештою, рішення «Про забезпечення участі територіальної громади м. Луцька у здійсненні громадського контролю за роботою громадського транспорту міста Луцька» депутати Луцької міської ради підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А який смисл, якщо ви на повідомлення громадян взагалі не реагуєте...???
Невже будете реагувати на повідомлення інспекторів, чи просто будете "давити" за допомогою інспекторів неугодних перевізників!!!???
Відповісти
звоніть до нас ми реагуєм...
Відповісти
Я ще не зустрічав водія який перший починав чіплятися до пасажирів.коли пасажир бруднить салон або неадекватний то як з ним поступати по вашому кодексу???і не бути посланим...кожному треба починати з себе!був свідком коли пяний пасажир робив гармидер в салоні а всі пасажири волали до водія щоб він його викинув, поясніть наслідок для водія коли він почне якісь діі¿???????????????
Відповісти
Останні новини
Громадські інспектори контролюватимуть маршрутчиків та тролейбусників
24 вересень, 2014, 14:37