Луцькими автобусами похизувалися в Росії

Луцькими автобусами похизувалися в Росії
Нещодавно в підмосковному місті Коломно відбулася міжнародна виставка «Світ автобусів», на якій свою продукцію представив і луцький автозавод «Богдан»

Про це повідомляє офіційний сайт автозаводу Богдан.

Експозиція тривала чотири дні. Традиційно сюди приїжджають спеціалісти, які за родом своєї діяльності мають справу з автобусами.

«Богдан» представив на автотранспортному фестивалі восьмиметровий міський автобус «Богдан» А302. Під час демонстрації виставкового експонату спеціалісти корпорації, яких очолював віце-президент корпорації «Богдан» Володимир Гунчик, знайомили відвідувачів, потенційних покупців і користувачів з новою моделлю автобуса для ринку Російської Федерації. Вони, в свою чергу, висловили свої побажання щодо окремих технічних характеристик «Богдана», йдеться у повідомленні.

Загалом, як зазначають в прес-службі автозаводу, слід відмітити велику зацікавленість перевізників до модельного ряду автобусів «Богдан», як малого класу, так і (особливо) до середнього класу. Крім того, надійшло чимало пропозицій від виробників, які запропонували співпрацю в рамках автобусної тематики.

«Богданівці» також отримали запрошення на популярні автотранспортні виставки, які відбудуться у Москві цієї осені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькими автобусами похизувалися в Росії
10 травень, 2012, 13:30