Гаряча вода буде тільки у вихідні , - міськрада

Гаряча вода буде тільки у вихідні , - міськрада
З 29 вересня у Луцьку гарячу воду подаватимуть тільки у вихідні дні

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Відповідне розпорядження підписав сьогодні міський голова Микола Романюк на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.07.2014 №296 «Деякі питання забезпечення населення, підприємств, установ та організацій природним газом до кінця опалювального сезону 2014/15 року» та розпорядження голови Волинської обласної державної адміністрації від 02.09.2014 №333 «Про забезпечення населення, підприємств, установ та організацій природним газом на опалювальний сезон 2014-2015 року».

Тож з 29 вересня цього року у Луцьку від котелень, центральних теплових пунктів державного комунального підприємства «Луцьктепло» гаряча вода подаватиметься відповідно до графіку:

по суботах та неділях з 08.00 до 23.00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба заборонити гарячу воду! Скільки ж тієї зими...
Відповісти
А коли буде гаряда вода?
Відповісти
а про людей подумали
Відповісти
ОК!Хай пан мер і голова ОДА покажуть громаді як вони економлять газ!А то мій 1 річний син знає як митися з чайника а вам слабо слуги народу!!!!!
Відповісти
А ніколи не буде.Дістаємо тазіки.купляємо свічки
Відповісти
все прощаемся з теплом
Відповісти
ОК! Хай пан мер і голова ОДА покажуть як вони економлять газ!Бо мій 1-річний син уже знає, як приймати душ з чайника,а вам слабо слуги народу?
Відповісти
Вот і на економились газу на зиму !!
Відповісти
Нарешті влада подбала про здоровий спосіб життя. А інакше ліниві українці ніколи б не вчилися митись холодною водою. Користь для здоров"я величезна, а гроші які зекономили можна здати для армії. Слава Україні
Відповісти
А тарифи ростуть і не зрозуміло за що будем платити за гарячу чи холодну .
Відповісти
То це треба, щоб протягом всього літа була гаряча вода, а зимою не буде! Де логіка???
Відповісти
А коли на дворі +10 і йде дощ, в хаті не опалюється і ще митись холодною водою??? Цирк, цікаво депутати області та міста так живуть???
Відповісти
щоб ви і ваші діти милися тільки по суботах і неділях і тільки у ржавій воді!!!
Відповісти
У самих дачі з автоновним опаленням, а ви мерзніть раби. Не влада, а непотріб!
Відповісти
Мдам...супер.до чого котиться влада,нє щоб трохі свої кишені повивертати для народу,щоб покращити умови людей,так їм це слабо!ніякої логіки,ніякої турботивзагалі начхати на український народ,аби лише їм було добре жити,економлять і на додачу кармани умодряються набити грошима.так давайте і світло теж по вихідних будем включати,взагалі будем по режиму жити.не життя,а казка просто!
Відповісти
О це як подали гарячу воду після другого відключення, так її практично і не було. Пару раз пробував спускати, думав піде гаряча. А, потім набрав холодну воду в кастрюлю і на газову плитку. Цікаво, а якби підрахувати чи я таким чином економлю державі газ? Митися всеодно потрібно.
Відповісти
Доречі, сьогодні вихідний, а води немає
Відповісти
замість того, щоб скулити в коментах, треба зрозуміти реальне становище в країні та піти, купити і поставити бойлер.
все. навчіться швидко вирішувати проблеми самостійно, а не чекати манни з небес.
Відповісти
Як то так легко взяти піти і купити його, не кожен має таку змогу!!!!!!!!
Відповісти
Кожен має змогу,аби захотіли, дякуйте Богу що вас і ваші сім"ї оминають біди і ви досі живі, не просто так цю воду відключають, Бойлер не така дорога річ!
Відповісти
Кожен має змогу,аби захотіли, дякуйте Богу що вас і ваші сім"ї оминають біди і ви досі живі, не просто так цю воду відключають, Бойлер не така дорога річ!
Відповісти
Невже гаряча вода в квартирі - це манна з небес? - цікава думка :) А ще наївнішою є думка, що зекономлені кошти - допомога армії, так ніби ви особисто їх туди відносили:) Скулити звичайно не будемо, вийдемо з положення: хтось і стареньким чайником, а хтось із новеньким бойлером - нам не звикати, бувало й гірше. Але не слід так сліпо коритися ситуації зі святою думкою допомоги країні. Дана ситуація - це лише результат ледачої недбалості влади не потурбуватись про економію і відповідні прилади заздалегідь, що б і стало справжнім джерелом економії. Проте просто відключити мерзлому і так у всіх місцях населенню воду і ще й для "слави Україні" - версія набагато дотепніша, в дусі ментальності багатостраждальних мужів, які, зібравшись за "рюмкой водки" біля теплого каміна під патріотичні заспіви у затишних котеджах із економними бойлерами втішно над вами посміються. В одному погоджуюсь: обливанння холодною водою ледачих українців дійсно куди більш здорово та оптимістично, аніж "рюмка водки". Здров'я всім та щирого тепла!
Відповісти
Ось саме в умовах жорсткої економії, ліниві українці подбають про режим економії. треба з розумінням поставитись до економічних негараздів у державі. А коли громадський патріотизм простих людей побачать слуги наоду. то під впливом національного духу у них проснеться совість і вони самолюструються. Тому основна проблема України - це не достатня кількість газу. а недостатній патріотизм населення і співання гімна.
Відповісти
Песимісту: змініть "національного духу" на "духу від немитих тіл виборців" і в точку
Відповісти
Головне дух, і там і там буде запашок
Відповісти
А не простіше заплатити борг за газ нашим " сусідам"? І далі нормально користуватись ним. Це бізнес. А не одні крадуть і наживаються, при тому всеодно при владі, а другі страждають, і знов все лягає на їх плечі.
Відповісти
Хай дозволять автономне опаленна роботи по квартирах. Задовбали. Води нема. Тепла нема. Опаленна роботи не можна
Відповісти
чтобы у всех чиновников ихних детей и внуков так мерзли руки и ноги,как у простых людей в квартирах со старыми окнами и маленькими зарплатами и пенсиями!!!
Відповісти
На Новий рік не митись, бо ж не вихідний день)
Відповісти
Нас все життя дурять і будуть далі дурити. Ті гам**кі витрачають млн. на рекламу своїх партій...а Ви сидіть і мерзніть, і так само ті мужикі, які ще мусять воювати, не зрозуміло за кого...бардак
Відповісти
Останні новини
Гаряча вода буде тільки у вихідні , - міськрада
26 вересень, 2014, 16:49