ДАІ запатентувала автомобільні номери з символікою ЄС

ДАІ запатентувала автомобільні номери з символікою ЄС
Український інститут промислової власності зареєстрував патент на промисловий зразок під назвою «Знак номерний транспортних засобів», в якому серед варіантів пропонуються номерні знаки з емблемою Євросоюзу.

Всього зареєстровано 13 варіантів номерного знака для авто. Замість прапора України на деяких варіантах знаків зображено герб України або «зоряне кільце» Євросоюзу, - пише Дзеркало тижня.

В цілому, зареєстровано 13 варіантів номерного знака для авто - з білим, червоним і жовтим фоном. Всі відрізняються від існуючих, оскільки прапор України розташоване зліва на синьому тлі. Крім того, замість прапора України на деяких варіантах знаків зображений герб України або «зоряне кільце» Євросоюзу.

В кінці 2013 року Міністерство юстиції додало нові буквосполучення на номерні знаки. З тих пір ні про які зміни в зовнішньому оформленні номерних знаків для автомобілів не повідомлялося.

Власниками нового патенту «Знак номерний транспортних засобів» зазначено Департамент ДАІ МВС України і ТОВ «Голден флора».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ДАІ запатентувала автомобільні номери з символікою ЄС
29 вересень, 2014, 23:20