«Волинь» - «Зоря»: бойова нічия на своєму полі

«Волинь» - «Зоря»: бойова нічия на своєму полі
З нічийним рахунком 2:2 закінчився матч між командами ФК «Волинь» та «Зоря» (Луганськ»), що пройшов у четвер, 10 травня на луцькому стадіоні «Авангард».

Ще напередодні експерти відзначали формальність цього матчу для обох команд - за будь-якого результату гри ні "Зорі" ні "Волині" не загрожував виліт з Прем"єр-ліги.

Проте, на радість вболівальників, формальної і невидовищної гри не було. Рахунок відкрили гості: після атаки "Волині" вже на 15-й хвилині господарі мали гол. Він став результатом прямого і доволі неочікуваного удару з-за маж штрафного майданчика 10-го номера «Зорі» Ліпартії Джаби.

Натиск луганці не зменшили – вже за 20 хвилин другий гол у ворота «Волині» з пенальті забив 2-й номер гостей Ілля Галюзза.

Тільки після цього господарі поля зуміли відповісти: вже за кілька хвилин контратака волинян увінчалася успіхом. Перший гол у ворота «Зорі» забив 8 номер "Волині" Ігор Скоба після подачі з кутового.

Зрівняти рахунок «Волині» вдалося вже після перерви. На початку другого тайму другий м’яч у ворота «Зорі» послав 20-й номер Волині Майкон Олівейра, б’ючи пенальті. Пенальті призначили після того, як Бабира «завалили» суперники, схопивши ззаду.

Не зважаючи на численні атаки «Волині», господарям так і не вдалося вирватися з нічиєї – удари Бабира і Майкона не досягали мети.

Не пофортунило і гостям: атаку «Зорі» вдало відбив голкіпер «Волині» Денис Шеліхов.

Серед публіки, яка на третину заповнила трибуни, виділялися сектори фанів «Волині» - «кричалки» і скандування не припинялися і на хвилину протягом усього матчу.

Проте "Волині" так і не вдалося порадувати вболівальників домашньою перемогою, яку ті не бачили ще з 21 жовтня 2011 року, коли лучани перемогли київський "Арсенал" з рахунком 1:0.

Нагадаємо, 10 травня завершився чемпіонат України з футболу у сезоні 2011-2012 років - пройшли матчі останнього 30-го туру серед команд Прем'єр-ліги.

Довідка

Головний арбітр: Олександр Іванов (Макіївка)

Волинь: 16. Шеліхов, 3. Сімінін, 6. Шиков, 22. Романчук, 29. Насонов, 5. Рамон Лопес, 8. Скоба, 10. Шарпар, 18. Приндета, 17. Павлов, 20. Майкон Олівейра
Запасні: 42. Неділько, 2. Леандро, 14. Масло, 15. Шандрук, 9. Герасим'юк, 11. Савіч, 19. Бабир

Зоря: 30. Козаченко, 14. Шуніч, 15. Вернидуб, 16. Ярмаш, 17. Інатьєвич, 25. Білий, 2. Галюзза, 6. Каменюка, 9. Худзік, 10. Ліпартія, 11. Ідахор
Запасні: 91. Левченко, 5. Коротецький, 18. Ференчак, 19. Олійник, 37. Хомченовський, 44. Сілюк, 23. Родіч

Голи:
0:1 Джаба Ліпартія, 15'
0:2 Ілля Галюза, 36' - пенальті
1:2 Ігор Скоба, 41'
2:2 Майкон Олівейра, 49' - пенальті

Попередження: Віталій Вернидуб, 3'; Майкон Олівейра, 4'; Віталій Приндета, 36'; Інатьєвич, 50'; Ілля Галюза, 53'; Шуніч, 56'; Віталій Сімінін, 62'; Ванче Шиков, 68'

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Шахтер"-Чемпион.
Вздрючили западенцев.
Так было, так есть, так будет.
Відповісти
В шахту спрячься,черт тупоголовый и не высовивайся,пока Яник не разрешит
Відповісти
Ага, щщас...
Відповісти
Гарні фото!
Відповісти
-Відколи Скоба називається "Денисом"?;
-Епізод з пенальті у ворота Луганська- збили Бабиря, а не Павлова;
-Фан-сектор у "Волині" ОДИН, а не ДЕКІЛЬКА;
-Хіба тільки один удар парирував Шеліхов?;
-"15-й хвилині господарі мали гол". "Мали"-це як розуміти?
-Якщо гравця звати "Ілля", то це не значить, що і в прізвищі є подвоєння "ГалюзЗА";
-Короче кажучи, ноу коментс, писаки, блін).Цікаво чи автор хоч грав в житті у футбол чи тільки дивиться його перед тєліком з сємками і заливаючись пивом.
Відповісти
Останні новини
«Волинь» - «Зоря»: бойова нічия на своєму полі
10 травень, 2012, 21:30