На Волині діють псевдоміліціонери

На Волині діють псевдоміліціонери
На Волині шахраї представляються правоохоронними органами і обманюють людей.

Днями до 61-річної жительки Горохівського району зателефонував невідомий чоловік, який повідомив, що її син скоїв кримінальне правопорушення, а відтак йому загрожує кримінальна відповідальність, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Шахрай запропонував «відмазати» сина за певну грошову винагороду. Ця «послуга» коштувала волинянці більше двадцяти тисяч гривень.

Коли жінка зрозуміла, що її ошукали, із заявою звернулася до правоохоронців.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом скоєння кримінального правопорушення слідчий відділ відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Начальник управління карного розшуку УМВС України у Волинській області полковник міліції Геннадій Єпіфанович зазначив, що на Волині шахрайства стали одним із найпоширеніших видів кримінальних правопорушень.

"Загалом із початку року правоохоронці зареєстрували 208 фактів обману громадян. Із цього переліку в 59 випадках людей ошукали шляхом вимагання у потерпілих грошей для уникнення від відповідальності їх близьких та рідних за вчинення кримінальних правопорушень", - розповів Єпіфанович.

Правоохоронці застерігають волинян від подібних випадків шахрайства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.