Голова РДА на Волині попався на хабарі?

Голова РДА на Волині попався на хабарі?
Голову Ратнівської райдержадміністрації, депутата Волинської обласної ради Валерія Трикоша затримали за хабар.

Про це у соціальній мережі «Фейсбук» 11 травня пише депутат Волиньради Ігор Гузь.

«Вчора у Ратному затримали голову РДА, члена Партії регіонів Валерія Трикоша. Хабар у розмірі 20 000 у.о. Наділи кайданки та й повезли до Києва. Отакі регіонали...» – зазначає Гузь.

Довідка

Валерій Трикош народився 1964 року у селі Бузаки Камінь-Каширського району.

Навчався у Житомирському державному сільсько-господарському інституті за спеціальністю агрономія.

Працював на посаді технолога Ратнівської сільгоспхімії, на Калінінградській базі Тралового флоту, був начальником постачання хімічної продукції Ратнівської сільгоспхімії, директором підприємства «Родючість» селища Ратне, головою правління Ратнівського ВАТ «Родючість».

З 7 червня 2010 року – голова Ратнівської районної державної адміністрації.
Був депутатом Ратнівської районної ради, Ратнівської селищної ради.

З березня 2006 року по теперішній час – помічник-консультант на громадських засадах народного депутата України.

Член Партії регіонів.

Одружений, має трьох синів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Журнал “Wikileaks” (ПЕРЕКЛАД) Прес-реліз: Здирництво в навчальних закладах Волині "кришує" особисто заступник прокурора області Невірець В.П. 1. Хабарництво в Волинських навчальних закладах вже багато років “кришує” особисто заступник прокурора Волинської області Невірець Валерій Петрович. В 2006-2007 роках працівниками міліції спільно з працівниками прокуратури Волинської області було затримано “на гарячому” кілька десятків викладачів-хабарників, які повністю визнали свою вину і ... на вимогу працівників прокуратури Волинської області передали правоохоронцям, встановлену заступником прокурора області Невірець В.П. суму відкату-“хабара”. (Сума “відкату” залежить від стадії, коли хабарник відкупився від правосуддя передаючи хабар правоохоронцям-хабарникам). Так, “розрахунок на місці - в день затримання” кілька років тому, вираховувався сумою від 5 тис. доларів (такою сумою хабара відкупилась викладач Кривокульська), до 10 тис. доларів (саме таку суму хабара передав Волинським хабарникам-правоохоронцям викладач Львівської Політехніки, що приймав екзамен і був затриманий в приміщенні Луцького педколеджу). У випадку коли викладач-хабарник “дозрівав” до розуміння “відкупитись” від правосуддя на стадії вже особистого спілкування з хабарником заступника прокурора Волинської області Невірець В.П., то сума хабара становила від 20 до 50 тис. доларів США, як це відбулося з викладачем Подібко Є.Ю. І т.д. т.п. В результаті, кримінальні справи відносно затриманих хабарників не порушені, а якщо окремі і порушувались (з метою більш ефективного вимагання хабара), то після виплати “відкату” негайно були закриті. Таким чином, кілька десятків затриманих “на гарячому” викладачів-хабарників відбувшись легким переляком, із “чистою біографією” продовжили викладати в вузах і вимагати вже у підвищеному розмірі хабарі від студентів. 2. Для початку розмови на зазначену мною тему пропоную переглянути документальний відеозапис від 25.06.2006 року: затримання працівниками прокуратури Волинської області викладача Ківерцівського медичного коледжу Подібко Євгена Юрійовича. А також, документальний відеозапис від 27.07.2006 року: вимагання заступником прокурора Волинської області Невірець В.П. хабара від викладача Подібко Є.Ю. Після одержання заступником прокурора Волинської області Невірець В.П. хабара відносно викладача-хабарника Подібко Є.Ю. до даного часу Невірцем В.П жодної кримінальної справи не порушено. А навпаки, приховуючи факт одержання хабара заступником прокурора Волинської області Невірець В.П., сам-же Невірець В.П. особисто сфабрикував кримінальну справу про нібито “провокацію хабара відносно Подібко Є.Ю., яке нібито вчинене оперуповноваженим по боротьбі з корупцією УБОЗ, Хоча, насправді той оперуповноважений до затримання хабарника Подібко Є.Ю. жодного відношення немав, що є очевидним дякуючи документальному відеозапису. 3. На продовження розмови, далі буде ...
Відповісти
Наскільки мені відомо, така ж схема працює і в УБОЗ (чим далі справа - тим більша компенсація).
Відповісти
Яка "свята" людина....Про все дбає,грамоти багатодітним роздає,копає траншеї під газ до кожної хати,будує церкву(кацапську) на території лікарні, ну /дабрєйшєй душі чєлавєк/...З ратнівських і інших підприємців данину вміло збирає...За синулю /дєла парєшал/....і - опа!У покращунів горять квартальні показники по "боротьбі" з корупцією і карта впала на бузацького хлопа.Після восьми класів Бузацької школи і житомирсько-оксфордського високоінтелектуального агрономічно-заочного факультету,так і не освоїв "табличку" ділення....
Відповісти
Немає нічого гіршого чим заздрість......по тобі це видно так званий "сусід"....Я впевнена не раз звертався за допомогою посміхаючись в очі......
Відповісти
Ви,пані,занадто самовпевнені.А "тикати" будете до своїх тата і мами.Я його - знати не знаю.А,коли б знав - то швидше він просив би у мене допомогу а не я!!!Це що за благодійник такий,що до нього так ідуть за допомогою?Одному,як видно - вже допоміг.
Відповісти
так святий чоловік але вор повинен сидіти в тюрмі щоб другі боялись
Відповісти
Хай заодно і згадають про прикриту їм справу про ДТП, при якій його син збив місцеву жительку. 12.10.2012р по вул. Газіна
Відповісти
треба ще й синочка в кайданики до нього
Відповісти
А ТИ докажи що синочок виний
Відповісти
Да... умельцев по...здеть у нас масса. Кто конкретно имеет сведенья о "прикрытом ДТП", свидетелях,- милости просим в пгт Ратно на Каштанова 15. А в НЕТ-е писать всякую чушь все мастаки. Можешь что-то конкретно сказать - скажи, а нет - закрой рот. Кроме грязных слухов об участии И.Трикоша в ДТП у следствия на него ничего нет. А сплетни разводить и марать людей в грязь дело не трудное.
\Коментатор 11111 ответь за слова и предоставь хоть одно доказательство кроме пустой вони на указанный мною адрес.
Люди!!! Нет Вас без греха. Подумайте о себе хорших.
Відповісти
Якщо не можеш сказати декілька слів,без матюків - то і не пнися! Брудні гроші все вирішили.Поспілкуйся з братом загиблої.У такому мегаполісі,як Ратне знайти злочинця,тим більше з прикметами авто - ЕЛЕМЕНТАРНО! До прокурорського покидька в Запоріжжі,також даремно присіпались?Цить!
Відповісти
язики розпускати не діло робити
Відповісти
Покайтеся той хто підставив невину людину посадили в тюрму!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ми за Вас молимось Валерій Олександрович.Тримайтесь,Бог з Вами.
Відповісти
Ще помоліться за всіх голів районних адміністрацій - від Закарпаття до Луганщини.А то над ними німби потьмяніли.І не забудьте за вітька межигірського...одне кодло!
Відповісти
Останні новини
Голова РДА на Волині попався на хабарі?
11 травень, 2012, 12:23